fredag, mars 21, 2014

Hvor kommer den sårt tiltrengte fornyelsen av kirkene fra, del 4

Her fortsetter serien om 'The 8'th day Community:

Enkelhet i givertjeneste
Vi tror at liv preget av nåde og frihet har generøsitetens merke. Denne generøsiteten er en overflod ikke bare av Guds uendelige nåde, men handler også om våre penger, tid, ressurser talenter - om et hjerte fylt av takknemlighet og glede. (1.Tim 6,17-19)

Åndelig praksis
I kommuniteten bestreber vi oss til å praktisere troens åndelige øvelse som et hjelpemiddel på å være oppmerksom på og veiledet av Den Hellige Ånd og kontinuerlig formet i Kristi bilde både individuelt og som fellesskap. (Mark 1,35)

Livsrytmen
Vi er et troens fellesskap som feirer Kirkeåret idet vi lever med årstidenes rytme. Disse årstider og Kirkeåret feirer vi ved å engasjere oss i Guds kreative sykluser og former våre liv som disipler, vår daglige gjerning og tjeneste, og vår kreativitet i alle former for kunstneriske uttrykk. (2.Tim 4,2)

Forvandlende lederskap
Vi trener og veileder ledere i Skriftens sannheter, global bevissthet og i å være tjenere i kraft og posisjon, som blir forvandlende tjenere med integritet, intensitet og intensjon, som har inngått en pakt om å gi næring, beskytte og bygge opp troens familie. (John 15,1-4)

(fortsettes)

Ingen kommentarer: