torsdag, mars 06, 2014

Sjeldne brev fra Watchman Nee, del 4

Her fortsetter serien med oversettelser av Watchman Nee's brev. Forrige artikkel ble publisert lørdag 1.mars:

I forbindelse med mine medarbeidere i Shanghai, vil jeg gjerne få si noen ord vedrørende målet for vårt arbeid. Vi kjenner virkelig på behovet menighetene i Kina har i dag for å kjenne hva som er sant åndelig arbeid, og hvilken vei det er Guds barn må vandre for Hans ansikt. Vårt ønske er kontakte alle disse som over alt er hungrige etter Herren og hjelpe dem. Hva 'The Present Testimony Magazine' angår så er de kanskje som synes at det er for djupsindig og for fokusert. Men denne avisen er laget for å bringe leseren det andre aviser som blir sterkt brukt av Herren, ikke bringer. Dette blir bekreftet av de mange leserbrevene vi mottar. Som en konsekvens av dette, er vi blitt forsikret om at vi ikke tok feil når vi fikk kallet fra Herren. Ved Herrens nåde, vil dette året og årene som kommer (hvis Han vil), denne publikasjonen fortsette å handle om det djupere livet Gud har å gi.

Evangeliseringstraktatene som vi har utgitt er virkelig blitt velsignet av Gud. I de siste to eller tre årene har vi sent ut mer enn fire millioner av dem. Dette året alene har vi allerede trykket en og en halv million. Dette til tross - vi har aldri manglet penger til å finansiere trykkingen. Selv om vi aldri har bedt om en pengegave eller mottatt noen som helst støtte, ha Gud lagt dette ned i hjertene til noen om å dekke dette behovet. Fra ulike hold har folk sendt penger til oss, og satt oss i stand til å fullføre det Gud har befalt oss å gjøre. Vi takker dere fra djupet av våre hjerter.

Når det gjelder artikkelen 'Selverkjennelse og Guds lys' i denne utgaven, så handler den om en uunnværlig kunnskap Guds barn skulle vandre i på Hans veier. Må Herren bruke den til å sette de bundne fri. Må leserne be mye over den artikkelen.

Venner - det er ikke mye tid som gjenstår! Herren står ved døren (Se Matt 24,33). Må vi bruke denne siste anledningen til å gi oss selv til Guds vilje og tillate Ham å lede oss til det stedet Han velger. Må vi være trofaste så vi ikke angrer oss når vi skuer tilbake fra evigheten. Han elsket oss og gav seg selv for oss. Han er derfor verdig til å ha hele oss. Må våre øyne være rettet mot Herren.

Fred være med deg.

En Kristi slave og tjener
Watchman Nee

Ingen kommentarer: