torsdag, mars 13, 2014

Tror fader Paolo er i live!!!!!

Vårt Land kan i sin nettutgave i kveld melde at det er ting som tyder på at fader Paolo kan være i live!

Om det er sant er det fantastisk. Siden fader Paolo ble kidnappet har vi bedt for ham hver gang vi har feiret gudstjeneste i Kristi himmelfartskapellet, og ellers hvor det har vært en anledning. I Kristi himmelfartskapellet henger det også et kors vi har fått av våre venner i kommuniteten der. Det minner oss om å be for dem hver gang vi går inn i kapellet.

Personer med gode, pålitelige kontakter nordøst i Syria har bekreftet overfor oss at fader Paolo Dall’Oglio er i live og har det etter forholdene bra, sier en kilde som befinner seg i Sulaymaniya i Irak til Vårt Land.

Vårt Land skriver: Verden over mobiliseres det nå i form av våkenetter og messer for å få fader Paolo frigitt. På Facebook florerer det av 29. marsmesser «for fader Paolos frihet og alle som sitter fanget».

Messer skal gjennomføres i blant annet Milano, Roma, Beirut, Berlin, Brussel, ­Doha, Dubai, Genève, Grenoble, Montreal, Paris og London.

«Vi er som en av de mange irakiske eller syriske familier som lider under fraværet av en kjær. Vi vil lese utdrag fra fader Dall’Oglios tekster og dele håpet om å se ham snart igjen», skriver munker og nonner ved kommuniteten i Deir Mar Musa ifølge nettstedet Fides".

I reportasjen kan du også lese et intervju med meg i sakens anledning.

Du kan lese den inspirerende reportasjen her:

 http://www.vl.no/troogkirke/tror-fader-paolo-er-i-live/

Ingen kommentarer: