mandag, mars 24, 2014

Hvor kommer den sårt tiltrengte fornyelsen av kirkene fra, del 5

Her fortsetter serien om 'The 8'th Day Community':

'Vi i The 8'th Day Community' i det vi gjenkjenner den djupe kjærligheten Jesus har for hver enkelt av oss, forplikter oss som fellesskap til å bli veiledet av og formet av Den Hellige Ånd gjennom disse åtte praktiske uttrykkene:

Bønn
Vi hengir oss til en pågående bønnens dialog (både som fellesskap og hver for oss). Vi vil lære å gå i forbønn for hverandre, våre familier og trosfellesskap. Vi er hengitt det å møte utfordringer og livssorger med en kreativ respons. Vi har også gitt oss hen til en daglig bønnens rytme i det vi konfronterer tidens ondskap og ser på de mulighetene som gis oss til å vitne. (Matt 6,9-14)

Integritet
Vi ønsker å være mennesker med integritet på alle områder av livet. I ærlighet og ydmykhet, uten å være flere personer, strever vi etter å være konsekvente vitner, tro mot våre verdier og vår tro i det vi blir mennesker med ressurser, vitner og medvandrere for andre. (Matt 5,8)

Intensitet
Vi ønsker å gi næring til en voksende lidenskap for å se Jesus dannet i vårt fellesskap og i våre individuelle liv. Vi stoler på at Den Hellige Ånd vil gi oss gaver og assistere oss i å oppdage og leve ut Herrens sanne prioriteringer i våre liv og i de fellesskapene hvor vi tjener. (Matt 5,6)

(fortsettes)

Ingen kommentarer: