onsdag, august 04, 2021

Profetisk: Om å forstå den tiden og den sesongen vi lever i, del 8


GUD TALER TIL JERUSALEM

Nå vil jeg gå tilbake til det første synet der rystelser fører til at vann kommer til de tørreste stedene. Så mens det handre jeg har omtalt skjer, kommer vannet frem på disse tørreste stedene som Iran, som Saudi -Arabia, men også i Israel. 

Og dette er det Han som gjør. Jes 60, og spesielt versene 14-15 er kommet så sterkt for meg i denne sesongen. Ser du nærmere på konteksten er dette er rettet til Jerusalem. Hvis du ser på det, taler Han ikke til kirken. Han taler er ikke engang til hele Israel, Han taler først og fremst til Jerusalem.

GUDS ORD GÅR UT FRA JERUSALEM 

Og så derfra til Israel, derfra til nasjonene, derfra vil det påvirke kirken, men Han sier at lyset begynner å stige over Jerusalem. Han sier: Stå opp og lys for ditt lys er kommet. Herrens herlighet stiger opp over deg.

Nå, når kan vi forvente det? Han forteller oss, se, mørket skal dekke jorden og det djupe mørket over menneskene. Så i en tid med tykt djupt mørke over nasjonene, sier Han at lyset Hans begynner å stige, lysere og lysere i Jerusalem.

Og gjennom det til Israel. Og så tror jeg dette lyset når de landene som omtales i Jesaja 19 -regionen, og deretter på nasjonene. Det er klart at dette ikke er etter at Yeshua har kommet tilbake fordi du ikke har nasjoner i tykt mørke etter at Yeshua har kommet tilbake og regjerer.

Så i en tid med tykt mørke, over nasjoner og over jorden, begynner lyset å stige i Jerusalem på en slik måte at han sier at Herren vil oppstå over deg.

LYSET SKINNER OVER NASJONER FØR HANS GJENKOMST 

Hans herlighet vil bli sett over deg på en eller annen måte i denne sesongen før Han kommer tilbake. Det tror jeg av hele mitt hjerte. Det tales om en tid før Han kommer tilbake at herligheten og Guds lys vil bli sett over Jerusalem.

Hedninger skal komme til ditt lys og konger til lysstyrken ved din oppgang. Når Han nå sier konger, vil vi si i dag presidenter, statsministre, de vil komme hit fordi så mye lys og herlighet vil stige over denne byen at de vil, de vil komme som de afrikanske kongene som kom og bøyde seg ned en natt og la ned sine kroner her i Succat Hallel.

MANGE AV VERDENS LEDERE TIL KOMME TIL JERUSALEM FOR Å BØYE SEG FOR GUD

Vi vil se bokstavelige konger, de var konger over enorme stammeområder i Nigeria. Vi får se konger og presidenter. Vi vil se statsministre bøye seg ned, knele for Herren, tilbe Herren, Gud. 

Så taler Han om det andre du kan forvente i løpet av denne sesongen: Løft øynene og se deg rundt! Hvem taler Han om igjen? Jerusalem, Israel og ser at de alle samler seg. De kommer til Jerusalem og til Israel som sine sønner som skal komme langveis fra. Døtrene dine skal pleies ved din side. Da skal du se og bli strålende. Ditt hjerte vil utvide seg av glede på grunn av havets overflod vil bli vendt til deg. Og hedningenes rikdom skal komme til deg. 

Så den andre tingen som vi kan se i denne sesongen med mørke rystelser som kommer over mye av jorden, er at lyset begynner å stige over Jerusalem.

SØNNER OG DØTRE VIL VENDE TILBAKE 

Jeg tror at fra hele denne regionen, og så fra nasjonene, sier Han at det kommer en stor Aliyah, dine sønner og døtre kommer hjem. Og det kommer til å bli en stor ny bølge av Aliyah som kommer fra Vesten.

Og dette er viktige Skriftsteder.  Jeg vil oppfordre deg til å ta et bilde av dette med telefonen din, selv om du tar disse skriftene og forkynner Skriftene i denne tiden, må vi kunngjøre (proklamere) disse Skriftstedene fordi vi tror ikke bare er at de er Guds ord., jeg tror de er en del av Guds ord for denne bestemte sesongen, for denne tiden, for dette øyeblikket.

Og det vil komme en stor Aliyah fra Vesten, fra Europa og fra Nord- og Sør -Amerika, Jesaja kapittel 60 vers åtte og ni.  Han sier, hvem er disse som flyr som en sky?

Nå er dette som et bilde av El Al Airlines. De er som disse som flyr som skyer, og bringer barna tilbake som duer til dueslagene sine. Sikkert vil kystlandet vente på dem. De skulle komme langt unna,  at skipene i Tarsis vil komme først for å bringe sønnene dine langt unna. 

Sølvet og gullet deres har de med seg til Herrens, din Guds navn, og til Israels hellige, fordi Han har herliggjort deg. Nå var Tarsis på vestkysten av Spania. Vi dro dit, og ba profetiske bønner.

FØRSTE ALIYAH FRA TARSIS 

Egentlig er det mange mange år siden vi hørte om skipene og om Aliyah fra Tarsis. Det var et stort antall jøder og portugisere som dro til Nord- og Sør -Amerika. Mange av dem på skip som kan kalles Tarsis -skip. De dro fra vestkysten av Spania.

Så Han sier her, det vil være en stor Aliyah fra de som dro fra Tarsis, fra de spanske jødene de portugisiske jødene, brasilianerne. Det vil være en stor Aliyah av disse menneskene, men han sier at denne gangen vil mange av dem høre Herren og ikke miste alt sølvet og gullet.

Som mange av de tyske jødene gjorde, som mange av de østeuropeiske jødene. Jeg tror noen kan, men Han ser ut til å si at Han vil bevege seg ved sin Hellige Ånd gjennom bønn på en slik måte at mange av jødene som kommer fra Europa, Nord og Sør -Amerika under denne Aliyah fra Vesten vil faktisk høre Herren og komme før antisemittismen blir ille nok til at de mister alt sølv og gull.

Vi skal be og tro for mange, at en stor prosentandel skal høre Herren før de mister alt for ikke å vente til de har mistet alt, ikke vente til deres Gud forby, konsentrasjonsleirer eller hva som helst før de kommer. Men at de skal høre Herrens røst at de skal komme med sitt sølv og med sitt gull. Hosea 11 vers 10 og 11, sier at de vil følge Herren.

DET KOMMER EN STOR VERDENSVID ALIYAH 

Han vil brøle som en løve. Når Han brøler, kommer barna hans skjelvende fra Vesten. Ok, den store Aliyah utenfor Vesten, de kommer skjelvende som fugler fra Egypt, som duer fra Syria.

Og så sier Han: Jeg skal bosette dem i deres hjem, sier Herren. Og det er åpenbart en del av det vi har i kampene som vi står i bønn for her handler om. Det handler om at folk skal bosatte seg i hjemmene sine. Det er en kamp som vi nå vet årsaken til, fordi vi er i de tidlige stadiene av dette.

Og Satan vet at jo mer som begynner å bryte gjennom fra Vesten, jo vanskeligere og vanskeligere blir det for ham å stoppe Aliyah. Så vi må tro Herren for at de som kommer for å kunne bli bosatt, forankret, ikke drevet bort av motgangene, ikke blitt drevet bort av hva som helst, eller enda verre, holdt unna av innenriksministeren.

Men at dørene vil bli forberedt på at landet vil være forberedt på å ta imot dem og ønske dem velkommen. Regjeringen vil være forberedt på å ta imot og ønske dem velkommen.

Jeg vil bosette dem i deres hjem, sier Herren. Med andre ord, det kommer ikke til å bli en stor Aliyah, og to, tre år senere har 90% av dem reist tilbake fordi de er lei av hvor vanskelig det er her.

DE VIL BLI PLANTET I LANDET 

Han sa at jeg må gjøre noe slik at de kan føle seg bosatte og velkommen, og du vet, plantet i landet. Og et annet skriftsted sier at jeg skal plante dem av hele mitt hjerte.

Sefanja kapittel tre, vers 19 og 20. På den tiden vil jeg ta meg av alle som undertrykte deg. Jeg vil redde de lamme. Jeg vil samle de landflyktige. Jeg vil gi dem ros og ære i hvert land der de har lidd skam.

På den tiden vil jeg samle deg på den tiden vil jeg bringe deg hjem, men jeg vil gi deg ære og ros blant alle jordens folk. Når jeg gjenoppretter din formue for dine øyne, sier Herren.

Så med andre ord, dette må på en eller annen måte være annerledes enn Aliyah som kom ut av Holocaust. Denne spesielle Aliyah, tror jeg ikke først og fremst vil bli drevet selv av antisemittisme.

DREVET AV BØNN

Jeg tror det først og fremst vil bli drevet frem av forbønn som får jødiske mennesker i Vesten til å høre Herrens ord og ikke vente på jegerne, men til å komme på fiskernes tid, og Gud vil reise opp fiskene blant hedningemenighetene til oppmuntre dem, sørge for at de velsigner dem, beskytter dem, hjelper dem å komme hjem.

Og at Gud til og med vil gi dem ære blant mange av nasjonene hvor de var frø til en liten begynnelse av det. Men det skjer noen ting i visse sentralamerikanske og søramerikanske land som bare er fantastiske akkurat nå når det gjelder dette der Gud begynner å gi ære og ros til det jødiske folket.

Og likevel begynner de også å høre at de må komme hjem. Og så tror jeg at det på en eller annen måte kommer til å bli det, det betyr ikke at det ikke vil bli en sesong med jegere og litt antisemittisme på slutten, når som helst, men jeg tror først at Gud kommer til å støte i stor trompet og jeg tror vi er kalt å be for dem om å høre kallet og ikke før de mister alt for å komme hjem, men å komme hjem med sølvet og gullet.

fortsettes

Ingen kommentarer: