lørdag, august 07, 2021

Millioner av statlige dollars brukes på å høste organer fra aborterte fostre


Millioner av føderale amerikanske dollars er brukt for å høste organer fra ufødte babyer. I det som høres ut som noe fra plottet til en fiktiv skrekkfilm, godkjente National Institutes of Health (NIH) et tilskudd på 3 millioner dollar til University of Pittsburgh for å fjerne kirurgisk organer fra fostre for skolens vevsbank.

Det er Christian Broadcasting Network som melder dette i dag. 

Dessverre er dette ikke fiksjon. Dokumentasjonen er skaffet til veie av Judicial Watch på vegne av Center for Medical Progress (CMP). Nettstedet 'Just the News' rapporterer at 2015-søknaden fra University of Pittsburgh også garanterte at omtrent halvparten av fostrene hvis organer ble fjernet ville være hvite, inkludert en fjerdedel svarte.

Dokumentene avslører ifølge Just the News at University of Pittsburgh lovet NIH at de kunne skaffe "mye vev og biologiske prøver av meget høy kvalitet" fra minst fem ufødte babyer i uken, i alderen 6 til 42 uke. På den tiden endret skolen sitt institusjonelle granskningsråd og skjemaer for samtykke til obduksjon for å tillate innsamling av aborterte fostre eldre enn 24 uker.

Foto: CBN News

Ingen kommentarer: