onsdag, februar 01, 2023

Derfor skriver jeg - nå 17.000 skrevne artikler


Hvorfor skriver jeg? Oppbyggelige artikler, som andakter, bibelundervisning, sier seg selv. Men hvorfor skriver jeg om den spente situasjonen i Iran, eller om det som skjer på innsiden av Russland, eller fra krigshelvetet i Ukraina, eller fra Israel og Midt-Østen? 

Først og fremst for å gi forbedere informasjon slik at de kan be konkret for eller inn i en situasjon som har oppstått. Det er mitt fremste mål med dette daglige arbeidet. Kildene mine er ofte andre forbedere i det enkelte land hvor jeg rapporterer fra, eller bønnegrupper eller bønneorganisasjoner eller misjonærer. 

Jeg skriver også for å analysere tidens tegn, så langt jeg ser. Derfor skriver jeg også om det profetiske ord, for å hjelpe Kristi kropp til å våke og be. Jeg ønsker å vekke og forberede for Kristi gjenkomst.

I disse dager så passerer jeg 17.000 publiserte artikler. Jeg har holdt på siden 2006, og jeg har tenkt å fortsette så lenge jeg klarer å skrive og helsa holder.

Jeg deler også fra mitt eget liv, fra et liv i bønn og sviktende helse, derfor deler jeg personlig. Det er det mange som takker meg for, fordi det jeg skriver er gjenkjennbart i eget liv.

Jeg skriver ikke for å debattere eller krangle. Derfor er jeg restriktiv med å dele det jeg skriver med andre enn de som er venner med meg på Facebook. Artiklene mine har copyright, og kan ikke deles uten min tillatelse. 

Ingen kommentarer: