mandag, februar 13, 2023

Profetisk syn om treet som ble levende


Den arabiske bønnekvinnen og Israelsvennen, Rania Sayegh hadde et syn den 30.januar i år, om byen Nasaret og dens profetiske betydning. Jeg opplevde dette så viktig, at jeg har valgt å oversette det til norsk:

"Under bønnevaken vi hadde med vår kvinnelige forbedergruppe, så jeg i et åpent syn treet malt i veggmaleriet i Nasaret, der en gren skyter frem fra roten av treet og blomstrer, og blir levende. I synet gikk røttene til treet djupere og djupere i byen Nasaret, og spredte seg til venstre og høyre, og mens røttene gikk djupt ned i jorden, beveget de seg kraftig. Alle røttene til treet var skjult, men de spredte seg over hele og ble større og større, helt til de brøt frem over bakken, og det usynlige treet med røttene kunne nå sees av alle. Under røttene var det et reservoar med vann, og når røttene gikk djupere, begynte vannfontener å eksplodere fra bakken og vaske landet som gikk ut fra Nasaret til Israel og nasjonene!"

"Men en kvist skal skyte fram av Isais stubb, og et skudd fra hans røtter skal bære frukt. Og Herrens Ånd skal hvile over ham - visdoms og forstands Ånd, råds og styrkes Ånd, den Ånd som gir kunnskap om Herren og frykt for ham." (Jes 11,1-2)

"... midt i byens gate. På begge sider av elven sto livets tre, som bærer frukt tolv ganger og gir frukt hver måned. Og bladene på treet tjener til helse for folkeslagene." (åp 22,2)

Til hans ære,

Rania

Ingen kommentarer: