søndag, februar 12, 2023

Jødiske Asher (8) og Moshie (10) drept av terrorist - palestinske barn delte ut gotterier


Lørdag døde åtte år gamle Asher Menahem Paley av sårene som ble påført fredag ettermiddag da en palestinsk terrorist kjørte bilen sin inn på en overfylt bussholdeplass i Ramot-delen av Jerusalem. Broren hans, seks år gamle Yaakov Yisrael Paley, døde på stedet for angrepet. Broren deres, Moshie, ti år gammel, ble lettere såret i angrepet og løslatt fra Hadassah Medical Center over helgen. Guttenes far, 42, er fortsatt innlagt på sykehus i moderat tilstand.

Det er 365 Israel News som skriver dette.

Barna ble gravlagt fredag ettermiddag og lørdag kveld i Jerusalem.

Alter Shlomo Lederman, en 20 år gammel yeshivastudent som hadde giftet seg for to måneder siden, ble også drept i angrepet. Han og kona hans var på vei for å tilbringe sabbaten sammen med foreldrene. Lederman ble gravlagt fredag før sabbat. To menn i 20-årene er fortsatt innlagt på sykehus i alvorlig tilstand.

Terroristen var en israelsk statsborger og bosatt i Issawiya-området i Jerusalem. Øyenvitner sa at han akselererte inn i gruppen israelere som ventet ved bussholdeplassen. Han ble skutt og drept av en politimann som tilfeldigvis var på stedet.

Mange palestinere gikk til gatene for å feire drapene, inkludert barn i Gaza som delte ut kaker og godterier.

Ingen kommentarer: