tirsdag, juli 31, 2012

12 år gammel iransk jente må forsørge sine foreldre som sitter fengslet på grunn av sin kristne tro

Barn til fengslede kristne hører med blant de som blir glemt i mediadekningen av de forfulgte kristnes sak.

I Iran befinner to kristne foreldre seg i fengsel, mens barna må klare seg som best de kan alene. Som om det ikke er nok at de er alene i verden, må Helma og Nima arbeide for å klare å dekke sine oppholdsutgifter. Halvparten av det de tjener må de sende til foreldrene, Fariba Nazemian og Homayoun Shokouhi, som sitter fengslet i Shiraz, i Fars provinsen, 934 kilometer sør for Tehran. 12 år gamle Helma er den som forsørger sin 17 år gamle bror. Nima ble nemlig arrestert sammen med foreldrene da de ble arrestert av iransk sikkerhetspoliti 8. februar i år i Shiraz. Nima ble løslatt sammen med to andre kristne, ved at det ble betalt kausjon for dem. Men han får ikke lov til å gå på skolen, eller ta seg arbeide.

Situasjonen for de to barna er blitt ytterligere forverret ved at familien deres ikke vil ha noe med dem å gjøre, etter at foreldrene ble kristne.

Jeg håper mange av bloggens lesere setter denne familien på bønnelisten sin, og at de spesielt husker på 12 år gamle Helma og 17 år gamle Nima. Tenk på deres egne barn om de skulle blitt etterlatt alene, mens dere som foreldre ble satt i fengsel for deres tro og overbevisning!  Hvilke menigheter vil adoptere denne familien og be for dem regelmessig i sine gudstjenester og bønnesamlinger. Vennligst ta kontakt med meg.

Ingen kommentarer: