søndag, juli 22, 2012

Kristi himmelfartskapellet står ferdig denne uken!

Det er med stor glede jeg kan fortelle bloggens mange lesere at Kristi himmelfartskapellet står ferdig! Det vil at yttertaket kommer på plass i løpet av uka, og det samme gjør pipa og ovnen som skal bringe varme til vinteren. Tusen takk til alle som har bidratt med små og store gaver, og til alle som har bedt. Vi hadde ikke klart det uten dere! Victor Otet (bildet), har gjort en formidabel jobb. Hver gang han har slått inn en spiker, har han bedt om Guds velsignelse over de som skal komme hit for å ta del i de ukentlige nattverdgudstjenestene vi skal feire her. Men han har gjort så mye mer enn å bygge Kristi himmelfartskapellet. Han har gjort ferdig uteplassen, lagt steinmur rundt kapellet, slått gressengene og tatt imot gjester for forbønn. Victor er en håndverker av de sjeldne. Arbeidet er sædeles vakkert utført.

Vi er takknemlig til alle som vil støtte Kristi himmelfartskapellet fremover. Det trengs fremdeles hjelp til driften. Fra og med september vil vi feire nattverdgudstjenester her hver onsdag kl.1800. Bønnestedet vil ellers brukes til sjelesorgsamtaler, og for mennesker som ønsker å være i stillhet og i bønn. Vi vil også etter hvert ta imot bønnemner, som vil bli bedt over under nattverdgudstjenesten. Jeg kommer tilbake med mer informasjon om dette senere.

På bildet vil dere se et vakkert kors oppe på taket. Dette korset er selve merket for Kristi himmelfartskapellet. Også det har Victor laget.

Ingen kommentarer: