mandag, april 21, 2014

Mål: Å distribuere en million Bibler inne i Iran de neste fem årene!

I forbindelse med det iranske nyttåret, har mange av de som reise til Tyrkia for å feire nyttåret der, fått en Bibel eller en Bibeldel i gave. Mannen på bildet leser i en iransk barnebibel. Han ble så interessert at han ikke klarte å legge fra seg boka før det hadde gått noen timer!

Det er 'Tilbake til Jerusalem' visjonen som står bak bibeldistribusjonen.

Bibler ble også distribuert inne i Iran. Og mange tar imot. Som kjent pågår det en stor og sterk kristen vekkelse inne i Iran, og det er en stor hunger etter å finne sannheten om livet. Særlig iranske barnebibler er populære. De er illustrert med gode tegninger, tegninger som er helt annerledes enn det iranerne er vant med fra før. Slik fungerte også barnebibelen i Russland i sin tid. Folk ble så grepet av det som var annerledes, samtidig som teksten skapte en lengsel etter å få oppleve Den oppstandne Kristus.

'Tilbake til Jerusalem' visjonen, som blant annet blir ledet av Broder Yun - bedre kjent som Den himmelske mannen - har som mål å assistere 500 misjonærer de neste fem årene til å bevege seg inn i Iran for å trykke og levere ut en million Bibler!

La oss be for dette store prosjektet og for de som nå har fått Bibelen for aller første gang.

Ingen kommentarer: