tirsdag, april 01, 2014

Jeg undrer meg på hva som bes for meg i himmelen i dag?

Jeg undrer meg på hva som ligger på hjertet til Jesus og Den Hellige Ånd, når de ber for meg i dag?

For vi har jo to forbedere i himmelen:

'Derfor kan han fullkomment frelse dem som kommer til Gud ved ham, da han alltid lever for å gå i forbønn for dem'. (Hebr 7,25)

'Og her kommer også Ånden oss til hjelp i vår skrøpelighet. For vi vet ikke hva vi skal be om slik vi burde. Men Ånden selv går i forbønn for oss med sukk som ikke rommes i ord'. (Rom 8,26)

Det er så mye jeg trenger, men jeg er overbevist om at himmelen har den fulle og hele oversikten, og englene sendes i oppdrag til som som skal arve frelse.

'Er ikke de alle tjenende ånder som sendes ut til tjeneste for deres skyld som skal arve frelse?' (Hebr 1,14)

Listen min er lang:

* Jeg trenger tålmodighet - ja langmodighet.
* Jeg trenger styrke
* Jeg trenger visdom
* Jeg trenger ro og stabilitet
* Jeg trenger kraft
* Jeg trenger ydmykhet
* Jeg trenger fred
* Jeg trenger anger
* Jeg trenger legedom
* Jeg trenger kjærlighet

Jeg er i det hele tatt behovstrengende!

Men mest av alt trenger jeg dette: at Gud ser i nåde til meg.

Det er mitt aller største behov. At jeg får vandre ydmykt for Hans ansikt, at Den Hellige Ånd åpenbarer min synd, at jeg får skjelve for Hans hellige ord, at Herren ser meg og løper meg i møte og omfavner meg.

Guds visdom er at Han kjenner meg og vet hvor jeg befinner meg i livet. Enten det er en tid for meg til å gråte eller le, en tid til å klage eller en tid til å danse, en tid til å kaste bort steiner og en tid til å samle steiner, en tid til å ta i favn og en tid til å holde seg fra favntak, en tid til å søke og en tid til å tape, en tid til å gjemme og en tid til å kaste, en tid til å rive i stykker og en tid til å sy sammen ...

Min gode bror og venn Jesus og Den Hellige Ånd kjenner disse tidene vel, og vet hva jeg trenger. De ber ut Guds løfter for meg.

I dag ber jeg om å være enig med himmelen i det som bes for meg i Guds tronsal.

Ingen kommentarer: