onsdag, oktober 28, 2015

Et mektig bønnesvar

I går leste jeg noe som grep meg så sterkt at jeg måtte oversette det slik at bloggens lesere kunne få del det.

Det handler om noe som skjedde på 'Awakening Prayer Conference', i Arlington i Texas, 22.-24. oktober. En pastor som deltok ble så sønderknust at han lå ved alteret og bare gråt og ristet ukontrollert.

Pastoren det er snakk om, Kevin Strirratt, har skrevet ned det som skjedde når han kom hjem. Her er hans vitnesbyrd:

'Det mektigste av alt var det som skjedde mellom meg og min sønn. Gjennom tenårene hadde vi et ganske røft forhold. En av de tingene Gud gjorde med meg der ved alteret hvor jeg ble sønderknust skjedde når du ba for meg, var at Han satte mitt hjerte fri fra smerten av å høre ham si at han hatet meg (om igjen og om igjen). Det gjorde han i flere år i sin religiøse-opprørs periode. Det hadde ikke gått opp for meg at jeg ikke hadde tilgitt ham. Etter alt som hadde skjedd elsket jeg ham, men jeg hadde ubevisst satt opp en beskyttelsesmur og ville ikke slippe ham inn. Gud rev ned den muren i en eneste bevegelse. Det var derfor jeg var så knust. 

I forbindelse med seminaret til Hal hørte jeg ham snakke om avtaler han hadde gjort med sine barn, om deres åndelige liv og deres villighet til å dele intime detaljer med ham. Jeg forstod med ett at jeg hadde forårsaket at min sønn aldri ville være i stand til å gjøre det med meg. Jeg tryglet Gud om å hjelpe meg til å ordne opp i dette. Så, jeg tekstet de to guttene mine og spurte dem om de synes det var okey å ha en frokostavtale med meg en gang i uken. Til min overraskelse takket begge guttene ja til forslaget mitt (de er begge to tidlig i tyveårene). Så jeg begynte å be: Gud, la det ikke være for sent. Jeg ønsker å se dette leget. I forbindelse med bønnestunden denne morgenen dukket sønnen min opp og sa: Pappa, du må la lovsangslederen lede bønnen nå, for jeg trenger deg!

Unødvendig å si, men jeg tok min sønn fram til alteret, og lovsangslederen fortsatte å lede bønnen. Han øste hjertet sitt ut for Gud og tryglet Ham om å tilgi Ham og rense ham på innsiden. Han ba også meg om å tilgi ham for at han hadde såret meg. 

Jeg på min side ba ham tilgi meg fordi jeg hadde holdt ham unna meg og at jeg på den måten hadde ødelagt vårt forhold. Jeg fortalte ham at jeg elsket ham og ønsket å være en virkelig far for ham igjen. Vi gråt, og gråt og gråt. Gud gjorde dette underet mindre enn 24 timer etter at jeg hadde bedt Ham om å helbrede relasjonen jeg hadde til min sønn. Gud gjorde mange mektige ting i dag, men ikke noe var større enn dette. Han hørte meg rope ut: 'Gud, jeg trodde det ville ta mange år, men Du bare noen minutter!' Han spurte meg igjen i kveld hva jeg mente med det. Da delte jeg med ham hele historien, og vi gråt igjen. Jeg er forundret over Guds helbredende kraft'.

Ingen kommentarer: