tirsdag, november 27, 2018

Beklager - en oppdatering

Her kommer litt informasjon til mine forbedere, og litt praktisk informasjon til de som ønsker å få kontakt med meg. Først det praktiske:

Jeg beklager overfor alle de som sender meg epost, og som ikke får svar. Det skyldes to ting: Den ene er at jeg har store problemer med å skrive, også på PC på grunn av Parkinsons. Det andre er at det ligger over 47.000 eposter og venter på meg - og det er ikke spam. Jeg har ingen mulighet til å komme a jour, så jeg har i praksis gitt opp hele eposten.

Den beste måten å nå meg på er å sende en sms eller ta kontakt med May Sissel. Jeg beklager også at jeg ikke lenger tar sjelesorgsamtaler på telefon. Den plagsomme tinitussen har kommet tilbake med full styrke, og jeg klarer ikke å sitte lenge i telefonen. Om du ønsker å snakke med meg på telefon, send meg en sms, så ringer jeg opp igjen når jeg kan.

Mengheter som ønsker å ha meg til å tale, send en sms eller ta kontakt direkte med May Sissel. Det er fortsatt noe ledig våren 2019 og mye ledig høsten 2019, så det er bare å ta kontakt. Jeg kommer gjerne.

De siste ukene har vært preget av mye smerte, mer enn det jeg har hatt. At tinitussen skulle komme tilbake med slik styrke er også veldig slitsomt. Den tapper meg for mye krefter. Denne øresusen er hos meg muskulært betinget, så be gjerne om at jeg må få slippe å ha den. Da vil dagene mine bli så mye lettere.

Det blir noen stillere dager nå resten av 2018. 9. og 23. desember taler jeg i Brumunddal baptistmenighet. Det er det hele. Adventstiden blir en rolig tid for meg.

Ingen kommentarer: