søndag, september 11, 2011

20 personer frelst under møter på Orknøyene

Det er ikke så ofte vi hører nyheter fra Orknøyene, denne øygruppen med omlag 200 øyer, og som ligger nord for Skottland. Men gjennom vårt bønnearbeid har vi kontakter med kristne på disse øyene.

11.-29. juni ble det holdt teltmøter på Orknøyene. Muriel Drever og Rosey Whittles skriver at "det var en spesiell tid og manges liv er blitt berørt og forandret". Møtene ble arrangert av noen som kaller seg "Highways and Byways Mission", som har sin base i Skye. Løpesedler med tittelen: "Hvordan komme til himmelen fra Orknøyene!" Møtene begynte på en lørdag - rett før pinse. Våre to venner skriver: "Vi opplevde en bevegelse og en genuin forventning søndagen forut for oppstarten av møtene på samlingen "Churches together" som ble holdt her i East KirkDen første uka dro teamet - som bestod av to ektepar - på husbesøk og holdt møter i Hoy og Eday. Disse to ekteparene var herlige kristne som strålte av Kristi kjærlighet, så åpne og virkelig interessert i alle de møtte. De fikk lede mange til tro på Herren."

Møtekampanjen førte de kristne sammen på Orknøyene. Talerne var David Robertson, en ire bosatt i Belfast, og en sigøyner ved navn John Purcell. Ulike grupper deltok med lovsang, og det var spesielle møter for å nå ungdommene.

"Mange hamburgere ble delt ut i Jesu navn," forteller våre to venner.

Omlag 20 mennesker kom til tro under møtekampanjen, og følges nå opp lokalt. Flere opplevde helbredelser.

1 kommentar:

Jens Thoresen sa...

Slikt er så oppmuntrande å lesa. Elskar denne typen nyheiter.