lørdag, september 03, 2011

John MacArthur når nå hele muslimverdenen med sin bibelundervisning

I forbindelse med konferansen "Truth matters" kunne den meget anerkjente amerikanske pastoren og bibellæreren, John MacArthur (bildet) komme med to store nyheter, som vil glede mange av hans tilhengere.

Hans TV-program: "Grace to You" vil nå bli sendt til hele den muslimske verden!

John MacArthur, som nå er blitt 72 år gammel, startet opp med bibelundervisning på kassett for 42 år siden. I dag er han på TV og programmet sendes til 72 land i Europa, Nord-Afrika og Midt-Østen. Den andre gode nyheten er at hans Studie-Bibel oversettes til arabisk!

Både TV-sendingene og oversettelsen av Studie-Bibelen vil føre til at mange nye mennesker får høre evangeliet, og får hjelp til å lese og studere Guds ord. Denne Studie-Bibelen er for lengst oversatt til russisk, noe jeg har skrevet om tidligere på bloggen, og har fått stor betydning for russisktalende kristne. Under jernteppe-tiden fikk John MacArthurs bibelundervisning via radio bety mye for mange. Nå er det den muslimske verdens tur.

Konferansen "Truth matters" samler denne helgen 3500 deltagere i Grace Community Church i Panorama City i California.

1 kommentar:

Broder i Kristus sa...

Slik skal det være man skal vinne sjeler ikke jage dem bort. det finnes ikke større kraft en å vise dem Jesus for han kan ingen stå imot når dem hører alt det gode han sier, la Jesus komme frem for verden.