onsdag, april 18, 2012

Internasjonal bibellærer kreftsyk og trenger vår forbønn

Denny Kenaston, her sammen med sin kone Jackie, er diagnostisert med kreft i hjernen i siste stadium. Jeg oppfordrer alle bloggens lesere som ber til å ta ham med i dine forbønner.

Denny Kenaston er en meget anerkjent bibellærer, med bakgrunn i den anabaptistiske gruppen Charity Christian Fellowship. Han har undervist mye om de bibelske prinsippene for et kristent ekteskap og familieliv.

Det var i februar at Denny Kenaston ble innlagt på sykehus med noe som kunne ligne på et slag. Sykehuset fant raskt ut at det dreide seg om en kreftsvulst i hjernen. Siden da har svulsten utviklet seg raskt, og i dag når dette skrives har legene gitt ham to måneder igjen å leve om man foretar en operasjon og gir ham strålebehandling. Om ikke Gud griper inn så vil ikke Denny Kenaston overleve dette.

Denny og Jackie ble frelst i 1972. Da hadde de levd et vilt hippieliv med alt hva det innebærer. Men Jesus frelste dem 'helt igjennom' og reiste dem opp til et liv i Hans tjeneste. De har oppdratt åtte barn ute på bondelandet i Lancaster County, Pennsylvania, USA, de siste 21 årene.

Denny Kenaston har vært en av grunnleggerene innen Charity Christian Fellowship, men har også vært en reisende bibellærer og menighetsplanter. Gud gav ham en spesiell salvelse til å kalle menigheten tilbake til de bibelske verdiene for familieliv slik det beskrives i Guds ord. Titusenvis av undervisingskassetter og CD'er er sendt ut over hele verden av hans grundige bibelundervisning. Jeg har selv hatt stor glede og velsignelse av å lytte til den.

La oss løfte Denny og hans familie opp i våre bønner!

Ingen kommentarer: