onsdag, april 25, 2012

Kristen iraner uventet løslatt

I dag gleder vi oss over den uventede løslatelsen av Farziborz Azarm, en kristen bror, som ble løslatt etter å ha tilbrakt seks måneder i iransk fengsel 11.april.

Farziborz Azarm (til venstre på bildet), som kommer fra Rabat Karim, som ligger 36 km sørøst for Tehran, er blitt holdt fengslet på ukjent sted mesteparten av disse seks månedene. 44 åringen, som er gift og har to små barn, er en helt ordinær kristen, uten noen lederfunksjon i noen menighet.  Familien ble  av iranske myndigheter på det sterkeste advart mot å fortelle at Farziborz var arrestert.

En annen kristen fange, Ehsan Behrooz (til høyre på bildet), skal etter de opplysninger vi har, også bli satt fri. Iranske myndigheter antyder at det skjer i løpet av en måned. Ehsan Behrooz ble arrestert 8. juli i 2010, da han var i følge med en gruppe kristne som skulle til byen Bojnord. Gruppen som bestod av åtte personer til Ehsan, ble alle arrestert. De ble holdt fengslet en uke. Så ble de åtte løslatt, mens kun Ehsan Behrooz ble holdt igjen i fengslet.

La oss takke Herren for bønnesvar! Og la oss fortsette med å be for begge disse våre brødre, deres familier og menigheter.

Ingen kommentarer: