lørdag, november 17, 2018

Forbeder slagrammet

Det begynner å bli veldig mange år siden nå at jeg hadde den store gleden av å lese en bok om helbredelse av søster Ann Shields (bildet). Den lille boken ble banebrytende for meg. Det var omtrent samtidig - vi snakker slutten av 1970- begynnelsen av 1980-tallet - jeg ble fascinert av helbredelsestjenesten til Francis McNutt. Begge katolikker. Både Ann Shields og Francis McNutt hjalp meg til å være frimodig med å be for syke.

Sent i går kveld leste jeg en nyhetsmelding fra fader Ralph Martin, hvor han kan fortelle at Ann Shields har fått slag og ber om forbønn for henne. Det er en oppfordring jeg gjerne gir videre.

Ann Shields er en internasjonalt kjent evangelist, forkynner og forfatter. Hennes forkynner- og helbredelsestjeneste har tatt henne til en rekke land i Øst-Europa, Afrika, Australia, New Zealand, Sentral-Amerika, Israel, Filippinene, Storbritannia og selvsagt i hjemlandet, USA.

Ann Shields har base i Ann Arbor, hvor hun er medlem av Servants of Gods love, et katolsk-karismatisk fellesskap. Hun har sitt eget radioprogram: Food for the Journey.

Jeg kjenner på djup takknemlighet for Ann Shields tjeneste. Hele tiden har hun holdt frem Guds ord og Guds løfter, samtidig som har har er realistisk syn på livet og på lidelsen. Hun stresser ikke, og legger ikke skylden på den syke om de ikke blir friske når de blir bedt for, men er full av Guds kjærlighet og medfølelse.

Ingen kommentarer: