tirsdag, januar 29, 2019

En god latter - falske beskyldninger

I dag fikk May Sissel og jeg en like god latter  som denne afrikanske gutten. I et forsøk på å sverte meg går Christian Finne og Torgeir Tønnesen ut i avisen Dagens debattforum ganske friskt ut. Christian Finne i velkjent stil med å beskylde meg for 'åpenbart å ha en annen ånd',, fordi jeg er venn med Roy Godwin, mens Torgeir Tønnesen på sin side beskylder meg for å 'reise med fly og bo på dyre hoteller på menighetsmedllemmenes tiende og pengegaver. Et snuskete system hvor de beriker hverandre materielt.'

Da kan jeg fortelle Torgeir Tønnesen at jeg ikke flyr. Helsemessige årsaker tillater ikke det. Vi kjører som regel bil, mil etter mil. Det er slitsomt for en Parkinsons-pasient. Min kone og jeg bor som regel privat, og vi beriker oss ikke av noen. Noen steder betaler vi til og med reisen selv, ellers følger vi de  vanlige honorarsatsene som er helt vanlige for de fleste kirkesamfunn. Ikke noe sted har vi beriket oss.

Vi fikk som sagt en god latter i dag.

Men det er et visst alvor i dette, når noen retter så grove beskyldninger mot oss. Likevel faller det tilbake på dem selv.

Ingen kommentarer: