søndag, juni 02, 2019

Vend tilbake til den første kjærligheten - den rå tilbedelsen

Min venn, Rodney W. Burton fra Bangor i Nord-Irland, skrev noe her om dagen som berørte meg så sterkt, at jeg måtte oversette det til norsk, slik at de som ikke leser engelsk kan få del i det:

I andaktsstuden min denne morgenen ga Herren meg et bilde hvor alt det vi forbinder med lovsang ble fjernet, og vi kom tilbake til opprinnelsen: tilbedelsen i rå form.

For eksempel: Var David en del av en global 24/7 bevegelse kalt 'Kong David 24/7 tjenesten' ... 'Hellige Patrick Ministries Ireland' eller 'Den globale hæren av apostoliske seere og profeter Elisha Ministries'. Niks. De var virkelig forbundet med Herren personlig. De søkte Herren hver morgen, hver ettermiddag og kveld. De lå til og med i sine senger og gjenfortalte det som har med Herren å gjøre til de sovnet.

Det er så mange navn på bevegelser og tjenester at det kan ta oppmerksomheten bort fra den virkelige, autentiske, intime, relasjonelle tilbedelsen av Jesus.

Vi er så fokusert på opptredener, lovsang, trender, utstyr, lys, hvem som ser på oss i dag, de siste sangene fra Bethel og Hillsong, så er det ulike agendaer og se siste profetiske trendene og så har vi de som roper 'vranglære' til det meste.

Noen ganger føler jeg Herren si: 'Ti stille, stopp, sett dere ned, vær stille... lytt og og vær stille, kom i hu hvem Jeg er!'

Gå tilbake til den rå, autentiske, intime, første kjærligheten, til den relasjonelle tilbedelsen. Bli der en lang stund, inntil den er blitt en slik del av deg at du begynner å leve fra dette utgangspunktet, uansett hvor du går.'

Ingen kommentarer: