tirsdag, november 09, 2021

Tidens tegn


 Tidens tegn er overalt rundt oss, men knapt noen ønsker å se det. Slutten nærmer seg snart, og alle som ikke har funnet kjærligheten vil bli revet med av syndfloden. Døren til Arken er ennå ikke lukket, det er fortsatt barmhjertighet igjen for oss.

Vi må ta hvert øyeblikk som er igjen som en mulighet til å komme nærmere Kristus. Ikke kast bort tid på unødvendig å krangle med hardhodede mennesker om tegn og tider. Bruk tiden din på å pløye åkeren slik at du kan finne skatten...

I endetiden vil en mann bli frelst gjennom kjærlighet, ydmykhet og vennlighet. Godhet vil åpne himmelens porter; ydmykhet vil føre ham inn i himmelen; en mann hvis hjerte er fylt med kjærlighet, vil se Gud.

- Hellige Gabriel Urgebadze (bildet), (1929-1995), en Kristi dåre fra Georgia. En munk med en sterk helbredelses- og profetisk tjeneste. Etter å ha tent på et portrett av Lenin i Tbilisi, ble han av landets kommunistiske myndigheter ansett å være psykotisk og satt innesperret på en psykatrisk institusjon i syv måneder. Etter å ha kommet ut av institusjonen oppholdt han seg i nærheten av et kloster i Mtskheta, en gammel by nord for Tbilisi, Georgias hovedstad. Hit kom hundrevis av mennesker hvert år for å bli bedt for og få del i hans åndelige råd. Norsk oversettelse: Bjørn Olav Hansen (c)

Ingen kommentarer: