mandag, oktober 30, 2006

Be om at homolobbyen ikke skal lykkes på Færøyene



Fra våre lutherske venner på Færøyene har vi fått en sterk oppfordring om å be for Færøyene førstkommende fredag, altså fredag den 3. november. Da skal Lagtinget avgjøre om homofile skal få særlige rettigheter i den færøyiske lovgivningen. Færøyene er under sterkt press av homolobbyen både på Færøyene og fra utlandet. I Danmark samles det underskrifter for å støtte en boikott av færøyiske varer. Jeg vil gjerne oppfordre bloggens lesere til å være med på å støtte våre venner på Færøyene i bønn. Det er mange gudfryktige mennesker på øya, som setter Guds ord høyt. Forfallet og frafallet er heller ikke så stort som på det danske fastlandet. Men kreftene som vil forandre dette, er sterke og pågående. Vi trenger derfor å stå i gapet for Færøyene, og be om at homolobbyen ikke skal lykkes i å rive ned de gamle grensesteinene. "Derfor lette Jeg etter en mann blant dem, en som kunne reise en mur og stille seg i gapet foran Mitt åsyn til vern for landet, så Jeg ikke skulle ødelegge det. men Jeg fant ingen." (Esek 22,30) "Flytt ikke gamle grensesteiner, dem dine fedre har satt opp." (Ord 22,28)

Spre innholdet i denne artikkelen til alle dine bønnevenner. La oss danne en bønnekjede for Færøyene NÅ!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg vil gjerne få legge inn litt bakgrunnsmateriale for pågående bønneaksjon:
Den 25-år gamle homofile musikeren Rasmus Rasmussen ble overfalt og trakassert slik at han ble innlagt på psykiatrisk institusjon. På Færøyene har det ikke vært forbudt å diskriminere homofile, men etter hendelsen men Rasmussen har fått lagman (statsminister) Joannes Eidsgaard til å foreslå å utvide lov mot diskriminering til å omfatte seksuell legning.
Dette har mobilisert kristenfolket. Hansen oppfordrer altså til å be om at der ikke vedtas lover som beskytter folk mot trakassering og diskriminering pga homofili.

MVH Ragnhild Schanke

Anonym sa...

Takk for det Ragnhild, det er alltid interessant å lese det du skriver. Du har en fascinerende ro og varme ved deg samtidig som du er tydelig.

Mvh. en tidligere baptist

Anonym sa...

Be heller for at homofile mennesker skal få et trygt og verdig liv på Færøyene. Det er det de trenger.

Du refererer til en homolobby, når det dette handler om er å sikre alle mennesker en trygghet de har rett til.