søndag, mai 02, 2010

Endelig en tur til Mamre

Så er årets første tur til Mamre unnagjort. Det er så utrolig deilig å tenke på at snøen er borte, og det er mulig å komme seg tørrskodd frem til bønnekoia igjen. Jeg ser fram til mange gode stunder her inne på åsen hvor stillheten er så merkbar. Nå er det i grunnen bare å pakke sekken med litt mat, og noen gode bøker, og kanskje ta med Poirot. For vår Wheaton Terrier stortrives her inne. Så også i dag. Joachim, min sønn, slapp ham rett etter at vi passerte bommen. Å se ham løpe fri i full fart innover skogen er morsomt for ham, og for oss, som ser på! Han er yr av beigeistring.

Det ble bare en kort tur i dag for å se an forholdene. Heldigvis har jeg en god venn som har brukt koia i vinter, så den er godt tatt vare på. Nå ber jeg om gode dager, fri for sykdom, slik at jeg kan være her inne så ofte jeg bare kan. Jeg er så takknemlig til Gud, og til den gode bonden som eier skogen hvor koia står, at jeg har dette stedet. Syv og en halv kvadratmeter er hele herligheten, så det er ingen luksushytte vi snakker om. Men for meg er dette livet - og den sanne luksus.

4 kommentarer:

leins sa...

Hei Bjørn Olav!

Sender deg noen oppmuntrende ord fra Guds Ord, som jeg klynger meg til i min sykdom:

"Min sjel, lov Herren, og glem ikke alle hanws velgjerninger! Han som tilgir alle mine misgjerninger og leger alle mine sykdommer; Han som forløser mitt liv fra graven, som kroner meg med miskunn og inderlig barnhjertighet" (Salme 103, 2-5)

"For meg som frykter ditt navn, skal trrfetdighetens sol gå opp med legedom i sine vinger" (Malakias 4,2)

Måtte du få mange gode dager med Herren i bønnekoia, pluss alle naturopplevelsene, som Guds skaperverk gir!

Bjørn Olav sa...

Takk, kjære Leins, du er stadig i mine tanker og bønner. Kan du sende meg telefonnr ditt på en mail, så ringer jeg deg en dag, om du orker det.

Anonym sa...

Ser på bønnekoia de og ser hvor mye den ligner den vi hadde da vi bodde nordpå.Samme størrelsen og møblert likens. Første gang jeg var der med mannen min, la jeg merke til nytestamentet som hadde en sentral plass. Godt vitnesbyrd, det var mange som brukte den hytta. Fant og gamle kristne blader som var blitt godt lest av forskjellige gjester.
Tenker på deg og ønsker så at du får rekreasjon og nye krefter mens du er der i stillheten.
Hilsen karin.

leins sa...

Hei Bjørn Olav!

Telefonnummer er sendt med en del orienteringer