mandag, februar 13, 2017

Kinesiske husmenighetsledere på inspirasjonssamling med Den himmelske mannen

500 ledere for undergrunnskirken i Kina møtte broder Yun - eller Den himmelske mannen (bildet) - utenfor Kina for kort tid siden. De deltok på en ledersamling, hvor også flere internasjonalt kjente kristne talere var med.

De 500 kristne lederne gikk ombord i et fly for å møte ledere fra andre land og sammen drøfte nye misjonsfremstøt. Hvor og når holdes av sikkerhetsmessige årsaker hemmelig. På samlingen deltok mennesker fra mange ulike nasjoner. De representerte både karismatiske og evangelikale sammenhenger. Det som forente dem var troen på Jesu Kristi blods forsonende kraft, og lengselen etter å se misjonsbefalingen oppfylt.

En av talerne var Don Richardson. Han delte sine erfaringer med å nå Sawi-stammen - hodejegere fra det vestlige Ny Guinea i Indonesia - med evangeliet. Etter samlingen sa Richardson:

"Dette har vært en forunderlig samling med kinesiske husmenighetsledere."

På samlingen fikk deltagerne på samlingen se filmen "Fredsbarnet", som på en realistisk måte viser hvordan denne stammen ble nådd med evangeliet.

Umiddelbart etter denne samlingen kom 50 andre ledere for "Tilbake til Jerusalem" visjonen sammen et annet sted i sør-øst Asia. Dessverre klarte ikke alle som skulle delta på denne samlingen fram. De ble stanset på flyplassen av kinesiske myndigheter.

Ingen kommentarer: