torsdag, februar 09, 2017

Fengselsansatt løslot kristne etter at Jesus viste seg for ham i en drøm

Fire kristne ble nylig mishandlet og fengslet for sin tro i et land i Midt-Østen. Av sikkerhetsmessige årsaker kan jeg ikke opplyse hvilket land det dreier seg om, og når du får høre resten av historien forstår du godt hvorfor! Historien har vi fått del i gjennom en av våre kontakter.

De fire ble torturert daglig og de fikk svært lite mat. Den tredje dagen de satt fengslet fikk de besøk av en fengselsansatt med høy rang. Det besøket skulle endre alt. Mannen kunne nemlig fortelle at han hadde hatt fire drømmer om Jesus og i drømmen hadde Jesus sagt at han skulle gå til de troende i fengselet for å snakke med dem. Ikke lenge etter dette besøket ble de fire kristne satt fri.

Den høytstående fengselsansatte kunne fortelle at han den første natten hadde sett Jesus sittende på en trone. Et sterkt lys strålte omkring Ham, og det var millioner av engler der. Jesus hadde vist ham Hans naglemerkede hånd. Mannen hadde den samme drømmen to netter etter hverandre. Drømmene førte til at mannen ville vite mer om Jesus, og søkte på Internett.

Neste dag hadde han nok en drøm. Denne gangen talte Jesus til ham: "Mine barn blir torturert i fengselet ditt. Jeg overlater dem til deg. Mine barn er mine øyensteiner."

Og slik ble det at de fire - to pastorer og deres to medarbeidere - som drev med bibeldistribusjon og husmenighet - i dette landet, ble satt fri.

Ingen kommentarer: