mandag, august 18, 2008

Kristkyrkja når ut til flyktninger og sambygdinger på Stord



Det er ikke så ofte vi har presentert norske menigheter på denne bloggen, men det finnes en del forsamlinger rundt om i vårt land som absolutt fortjener å få litt oppmerksomhet. Kristkyrkja på Stord er en slik forsamling. Det spennende med denne forsamlingen er at den har et sterkt fokus på evangelisering og misjon. Så merkelig det enn høres ut er ikke det selvsagt i vår tid. Ser man nærmere på forsamlingens egen blogg, finner man reportasjer om behovene utenfor egen kirkedør. På Stord når de ut til stedets fremmedkulturelle innbyggere, og forsamlingen har syn for enhet mellom de troende på stedet og arbeider for denne. Det gleder meg å høre om felles bønnesamlinger som nå har pågått en tid på Stord. Slikt kan det bli vekkelse av! I går, 17 august ble seks mye medlemmer lagt til menigheten (bildet). Vi gleder oss sammen med dem over medlemsøkningen! Kristkyrkja er en fri og selvstendig evangelisk menighet, som holder sine gudstjenester på Grandahuset. De er tydelige på sitt bibelsyn som er konservativt og grunnpilarene er bønn, forkynnelse av Guds ord og et godt fellesskap. Pastor er Jens Thoresen.

6 kommentarer:

Petter sa...

Takk skal du ha! Jeg har nettopp tipset en kristen bror fra Kongo, som nylig har flyttet til Stord, om denne menigheten!

Jens Thoresen sa...

Takk for hyggeleg omtale, Bjørn Olav. Og Petter: Den omtalte broren fra Kongo kan lettast få kontakt med oss på telefon 47415864

Jens

Anonym sa...

Kristkyrkja har lagt ut flere fine bønner på sin web-side. En av dem, "Bøn for ei verd i smerte", har jeg tatt bruk. Jeg anbefaler andre til å gjøre det samme.

Sjekk ut kristkyrkja.no

Stener

Bjørn Olav sa...

Det er en bønn jeg er med deg og ber, Stener, og oppforder andre til å bruke den også.

Bjørn Olav sa...

OG:

La oss be om vekkelse på Stord! Jeg takker Herren fordi denne forsamlingen satser så på bønn og å nå ut med evangeliet. Det er et takkeemne

Anonym sa...

Takk for det jeg fikk lese brødre!