onsdag, april 08, 2009

En velsignet påske til dere alle



En liten påskehilsen til bloggens lesere! Dette blir en litt annerledes påske for oss. For det første er dette den første påsken som jeg kan huske på mange år, hvor jeg ikke skal preke noen av påskedagene. Vi kommer til å ta del i påskefeiringen i Toten Frikirke, og samtidig feire her i vårt hjem med nattverd og et godt påskemåltid. 1. påskedag håper jeg å kunne stå opp før solen, og gjøre som jeg har gjort i mange år nå, løfte mine hender på en av høydene rundt byen og hilse 1.påskedag med ordene: HAN ER OPPSTANDEN!

16.april legges jeg inn på Feiringklinikken, og tidlig om morgenen 17.april regner jeg med at de gjør et nytt operativt inngrep i hjertet. Det er ennå usikkert om det blir utblokking eller en bypass operasjon. Jeg har fått kontroll over det blødende magesåret, men kaster fortsatt opp innimellom. De siste dagene har jeg også vært plaget med svimmelhet. Jeg ber om forbønn, særlig for det siste, for om ikke svimmelheten gir seg, kan jeg ikke innlegges på Feiring. Jeg må innrømme at svimmelheten gjør meg motløs, derfor er jeg takknemlig for forbønn.

Bloggen kommer til å oppdateres gjennom hele påsken.

Så ønsker jeg alle bloggens lesere en velsignet påskehøytid! Måtte Herren gi dere hvile, ro og mulighet for å sette dere ned med en åpen Bibel og la evangeliene tale til dere om vår Herres lidelse, død og seierrike oppstandelse.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg er med og ber!
Ønsker deg og dine også en velsignet påske!
Tove O

Anonym sa...

Jeg er også med og ber for deg.
Jeg ønsker deg og dine en velsignet påskehøytid!

Stener