mandag, april 13, 2009

Tidligere arbeidskollega ser tusener frelst i Sør-Afrika



Jeg gleder meg stort over å høre om den store vekkelsen som Øyvind Crompton står midt oppe i. Øyvind og jeg arbeidet sammen i Norsk Misjon i Øst (tidligere Misjon bak Jernteppet), og allerede da viste Øyvind seg å være en mann med stor appetitt på å se mennesker frelst! Han var blant de aller første som delte ut rykende ferske kirgisiske nytestamenter, når denne oversettelsen endelig var ferdig. Etter at han var ferdig i Norsk Misjon i Øst, sto Salemkirken i Oslo for tur, og ungdomsfestivalene på Hedmarktoppen før han satte kursen mot Sør-Afrika som misjonær. De første dagene denne måneden kom det forlydender om at det var brutt ut vekkelse på en skole i byen Craddock, en by med 40.000 innbyggere og med et stort ungdomsproblem.

Fra Korsets Seiers nettsider kan vi lese følgende: "Dette startet i den svarte bydelen der en heksedoktor ga ungdommene noe de kaller muti. Det består av pulver og heksebrygg. Etter sigende får en fremmede krefter når man tar dette. På en av barneskolene var det 22 barn som utøvde trolldom. Både lærerne og de andre barna var livredde. Politiet var redde og forvirret over utviklingen. Det samme var flesteparten av elevene og lærerne.

Øyvind Crompton forteller at politiet tok kontakt med ham, og fem medarbeidere av Øyvind dro ut til skolen for å holde vekkelsesmøter. Politiet hadde organisert møter med tilsammen 12 skoler i to kulturhus.

Resultatet så langt? 5.000 barn, 36 lærere og én politiinspektør frelst!

Øyvind Crompton sier: "Jeg er helt satt ut! I går opplevde jeg noe jeg til nå bare har kunnet drømme om. Noe jeg håpet jeg kanskje én gang i livet ville være vitne til. Nå står jeg midt i det."

La oss be for Øyvind og hans medarbeidere, om at de må få stå i Herrens salvelse, og bli beskyttet mot fiendens listige angrep. Be om at Øyvind må få holde seg ydmyk, og vàr for Den Hellige Ånds ledelse.

De håpet at vi kunne hjelpe dem. Det er viktig å forstå at disse ungdommene selv har kjøpt demoner. De har skrevet kontrakter med djevelen, og disse må brytes av og slettes. De kan bare slettes hvis ungdommen selv vil bli fri og ta imot Jesus

Bildet viser Øyvind Crompton som ber med frelsessøkende på en av skolene i Craddock, Sør-Afrika.

Ingen kommentarer: