mandag, september 21, 2009

60 nye misjonærer klar for misjonstjeneste for Sørstatsbaptistene


James og Sonya Herron (bildet) var blant 60 nye misjonærer som 16. september ble antatt til tjeneste for Sørstatsbaptistene. I forbindelse med en misjonskonferanse i First Baptist Church i Jackonville i Florida ble de 60 nye misjonærene presentert og bedt for.

35 av de nye misjonærene skal til misjonsfelt i Asia, 12 skal tjenestegjøre i Europa, 12 til det afrikanske kontinentet, mens en skal arbeide blant amerikanere. Med de 60 nye misjonærene er 5.562 misjonærer i tjeneste for Sørstatsbaptistene.

Ekteparet Herron opplevde begge å få misjonskall i riktig ung alder. 14 jobber, 10 eksamener og 27 år i tjeneste senere er de to klare for tjeneste for Høstens Herre! James og Sonya Herron fra Illionois skal til Uganda.

Sørstatsbaptistene opplever en rik innhøstningstid på flere av sine misjonsfelter, ikke minst i Asia. Tusenvis av mennesker med muslimsk bakgrunn har opplevd frelsen i Jesus. Men behovene er da også store. I Sentral-Asia har bare 80 av 150 folkegrupper tilgang til De gode nyhetene om Jesus. Men det er god grunn til å glede seg over de 60 misjonærene som nå reiser ut.

Ingen kommentarer: