onsdag, september 23, 2009

Problemer med bloggen


Et par av bloggens lesere har gitt beskjed om at de har problemer med både å laste ned bloggen min, og deler av den er også borte. Det dreier seg om både linkoversikten, profilopplysninger og arkivet. Jeg aner ikke hva som er årsaken, men det er de som benytter Google Crome og Internet explorer som skal ha disse problemene.

Jeg anbefaler derfor å laste ned nettleseren Firefox som er gratis. Det skal ikke være noen problemer med denne.

Problemene dukket visstnok opp i går kveld. Om noen har en forklaring, eller en løsning på dette, er jeg svært takknemlig for tips. Jeg har ikke mye peiling på data, så jeg trenger bistand.

6 kommentarer:

Buster N sa...

Jeg er heller ingen ekspert.

Men jeg kan si så mye som at det ofte er problemer med tredjepartsapplikasjoner sammen med blogspotblogger.

Derfor ville jeg startet med å rydde vekk disse.

Av en eller annen grunn benytter du tre kolonner. Foreslår at du tar vekk "Unreached people" og flytter "Sitemeter" til høyre sidebar.

Bjørn Olav sa...

Takk for tipset! Det var etter at jeg selv begynte å bruke Firefox at bloggen ble delt i tre kolonner. Aner ikke hvorfor. Jeg må få hjelp av min sønn eller datter til å utføre det du foreslår. Disse ungdommene er noen racere på data, i motsetning til en som blir 51 denne måneden.

Men jeg har brukt Firefox en liten stund nå, uten at det har vært problemer. Men Firefox skaper kanskje problemer for andre nettlesere?

Buster N sa...

Hvilken nettleser du benytter har ingen betydning for hvordan bloggen ser ut i andre nettlesere.

Firefox er klart å foretrekke. Verst er eldre utgaver av Explorer.

Lykke til.

Bjørn Olav sa...

Ok, da vet jeg det. Takk skal du ha, Buster.

Jan Roar sa...

Tror du kan ta det helt med ro hva angår oppsettet på bloggen, din egen maskin eller nettlesere, Bjørn Olav. Det rapporteres fra andre deler av bloggsfæren også at blogspot.com/blogger.com har litt rust i røret i kveld.

Har du ikke gjort endringer av betydning siden sist det var i orden, faller det nok på plass igjen.

Bjørn Olav sa...

Betryggende! Takk, nå ble jeg lettet.