torsdag, september 17, 2009

FN godtar at palestinske skolebøker ikke sier noe om Holocaust


Det har lenge vært kjent at palestinske skolebøker inneholder hatpropaganda mot Israel. Palestinske barn lærer fra barnsben at jøder skal hates. Norske myndigheter er vel kjent med forholdet, men den rødgrønne regjerningen pøser fortsatt ukritisk og uten å stille krav inn millioner av kroner, som blant annet går til disse skolebøkene.

Nå kommer det også frem i dagslyset at FN drevne skoler gir etter for press fra både Hamas og Fatah mot undervisning om Holocaust. Palestinske barn skal ikke lære om historiens verste planmessige utryddelse av det jødiske folk. Og FN gir etter for presset. Jeg undres: Hvor ville noe lignende kunne skje? Sannsynligvis ingen steder. Men overfor palestina-araberne går det meste. Naiviteten har ingen grenser.

Med god pengesstøtte fra FN og Norge skal altså palestinske barn læres opp til å hate jøder.

Hva sier Barneombudet? Barne- og likestillingsministeren sier nok ingenting. Hun er selvsagt helt lojal overfor Stoltenberg og hans medsammensvorne. Og finansministeren er mer opptatt av boikott av israelske varer.

Om barn læres opp til å hate - se det er det ingen grunn til å gjøre noe med, som f.eks å la være å sende mer penger fra Norge - det er jo Israel som er den store fienden for fred i området. Det underlige er at israelske skolebøker ikke inneholder hatpropaganda om palestinere.
Se her for flere opplysninger:

http://www.vl.no/verden/article4589679.ece

1 kommentar:

Anonym sa...

Idag søker jeg Herrens fred i visshet at han har kontrol med sitt skaperverk.La din vilje skje !
La oss se alle som du har skapt i din kjærlighet.Jeg ber om at dem du har skapt som skaper hat mot dine skapninger kan ta imot det lys som du har lagt i min ånd for verden.
Bruk mitt hjerte Gud til å så fred blant dem som strides i smerte og hat.
La mitt hjerte tenne lyset i øynene til barna som har mistet sitt liv i motløshetens ånd.

Ikke minst lær meg å elske alle med samme kjærlighet som deg.

Må bjelken i mitt øye ikke stenge for din kjærlighet.

Takk Gud for du sa la de små barn komme til meg uansett hva foreldrene mener.

Ha en velsignet dag i herrens fred
Broderlig i kristus