fredag, februar 12, 2010

Erkebiskop Williams sier både ja og nei til homoseksualitet

En minnes Ole Brums berømte "Ja takk! Begge deler!" når man leser at erkebiskop Rowan Williams (bildet), ønsker å forene både de liberale og de konservative innen Den anglikanske kirke. En av djevelens løgner i vår tid er denne: Vi er enige om å være uenige. Som om sannheten skulle være relativ.

Tirsdag gikk erkebiskopen av Canterbury ut og ba om de homoseksuelle om tilgivelse, samtidig som han gir sin anerkjennelse til utbryterkirken "Anglican Church in North America". Denne kirken har protestert mot Den anglikanske kirkes positive innstilling til homoseksualitet.

Siden desember 2008 har to "konkurrerende" anglikanske kirker eksistert side om side. Erkebiskop Williams vil ha begge kirkene under samme tak. Dette er typisk for vår tids religiøsitet hvor relativismen er fremherskende. For å få dette til må man sette til side Guds ord, og forsøke å skape en enhet som ikke baserer seg på en enhet skapt ved at man underordner seg Guds ord. Det er ikke bare tragisk, det er en farlig vei, fordi den fører folk bort fra sannheten. Konsekvensen av det kan bli at mennesker føres inn på en vei som fører til fortapelsen.

Se:
http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=202430

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja dette er ytterst tragisk. Men det bekrefter jo frafallet i endens tid.