onsdag, juli 07, 2010

Dåp samlet 1000 skuelystne

27. juni ble 44 mennesker døpt på beskjennelse av sin tro i elven som renner forbi Poklonnaya høyden utenfor St.Petersburg. De har kommet til tro på Jesus de siste månedene. Over 1000 mennesker omkranset elvebredden da de 44 ble døpt.

Etter flere dager med svært mye regn våknet St.Petersburg opp til en strålende solskinnsdag denne søndagen. Selve dåpshandlingen ble et vekkelsesmøte, da mange av de som var møtt frem for å bivåne det hele var ikke kristne. Baptistmenighetens eget kor deltok, og selv politiet kom for å overvære dåpshøytideligheten. Riktignok litt på avstand, men hvilket sterkt vitnesbyrd dette må ha vært for ikke-troende!

Dåpen ble forrettet av evangelist Victor A. Avdeev og pastor Alexander Goryanin. Etter dåpen fikk hver av døpte en rose, før de fikk ta del i sin første nattverd.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fantastisk. Halleluja. Jesus lever!

Anonym sa...

Gripende å lese om denne dåpshandlingen. Mange berettninger kan vitne om hvilken påvirkningskraft troens dåp har på kirkefremmede mennesker.
Kraften i dåpens vitnesbyrd er også en trussel for totalitære regimer og i mange land er det fortsatt forbundet med forfølgelse å la seg døpe på sin tro.
T.Leigre.