tirsdag, juli 13, 2010

På vei til Oase

I dag setter vi kursen for Fredrikstad. Onsdag til fredag skal jeg ha et seminar om bønn, med særlig fokus på det personlige bønnelivet og hvordan få dette til å fungere på hverdagsplanet. En av dagene vil jeg også ta for meg Jesusbønnen.

Det skal vi spennende å møte Oase-folket. Jeg har aldri vært på noe Oase-stevne før, selv om vi ofte har tenkt at vi gjerne skulle ha vært det. Det har likevel ikke lagt seg til rette. Fredrikstad er en by jeg har mange gode minner fra, i forbindelse med ferieturer med familien for mange år siden. Kanskje treffer vi også noen av bloggens lesere her.

Jeg håper at det skal bli mulig å blogge også fra stevnet, men det blir nok ikke så regelmessig som det pleier å være. Min kone og jeg er tilbake på fredag kveld, så fra lørdag er nok bloggen oppe på vanlig nivå igjen. Men følg med - det kommer helt sikkert noe både fra Oase, og litt annet oppbyggelig stoff fremover. Be gjerne for meg.

2 kommentarer:

Anonym sa...

kjære jesus jeg vet at mange av dine er på oase. Du har fortalt meg at du fryder deg over bønnene til dem som lider i alle land.jeg vet du vil bruke dem og Bjørn Olav sterkt til ditt rike nå. jesus jeg lover deg å si at dem må bruke hjertene sterkt med å la sine hjerter kjenne nød for verden.må hjerterøttene kjenne hvor høyt du elsker alle.la stevnet bli en levende oase av din kjærlighet som strømmer ut av hjertene der du og kraften bor inn i verden.må alle gode oase br ha en levende kilde av deg etter stevnet så verden ser at dem kommer fra deg Jesus.Å la meg være hos dem ved min ånd Jesus. venn i kristus

Anonym sa...

Gleder meg til å lese om Oase stevnet.
Hilsen karin