mandag, juli 12, 2010

Pastor ble nektet å be i Jesu navn

Ron Baity (bildet), som er pastor for Berean Baptist Church i Winston-Salem, fikk ikke frembære sin bønn ved åpningen av Representantenes Hus i North Carolina. Årsak: Baity avsluttet bønnen med å be i Jesu navn! Noe slikt ville ikke de ansvarlige ved Representantenes Hus ha noe av.

Pastorer fra ulike sammenhenger får tildelt hver sin uke, hvor de skal be før møtet i Representantenes hus åpner for dagen. Bønnen som skal bes må skrives ned, og når Baity viste kontormedarbeideren ved Representantenes Hus det han hadde skrevet og kontormedarbeideren oppdaget at bønnen ble avsluttet med "i Jesu navn", fikk Baity beskjed om at dette kunne ikke godkjennes da noen ville kunne bli krenket.

Pastor Ron Baity fikk så beskjed om at hans tjeneste ikke var ønsket.

"Jeg følte meg som en annenklasses borger av North Carolina, når jeg fikk beskjed om at min tjeneste ikke lenger var ønsket," sier Baity i en kommentar.

Så langt har man altså kommet i USA at det ikke lenger er lov å be i Jesu navn i en offentlig sammenheng! Det er underlig dette hvor navnet Jesus vekker så sterke reaksjoner.

1 kommentar:

Anonym sa...

Antikristens ånd kommer mer og mer....Vi må være på vakt folkens!