mandag, juli 26, 2010

Et viktig profetisk budskap for den kommende tid

Den anerkjente bibellæreren Lance Lambert (bildet) kom med et svært alvorlig profetisk budskap i Jerusalem 18. april i år. Det er et budskap som gjelder vår tid, og vår nærmeste framtid. Vi må forberede oss på vanskelige tider. Jeg gjengir det her:

Frykt ikke og bli ikke forskrekket for det som kommer over
jorden, for Jeg er med dere, sier Herren. Likevel har jeg en alvorlig strid med nasjonene.

De forsøker å dele Mitt Land, sier Herren, det landet som jeg gav til og gjorde pakt med Abraham og hans etterkommere etter ham gjennom Isak og Jakob som en evigvarende arv. Jeg vil ikke tillate dette uten en ødeleggende dom over de nasjonene som forfølger denne planen.

Jeg har reist meg med et intenst og rasende sinne og kommer ikke til å gå tilbake på dette før jeg har ødelagt deres velvære. Jeg vil forårsake at økonomien mislykkes, at deres finanssystem vil bryte sammen, ja, til og med klimaet vil slå feil hos dem. Jeg vil vrenge og vende disse nasjonen opp ned, og de vil ikke forstå hva som har rammet dem, enten de er supermakter eller ikke. For Jeg er den Eneste Allmektige Gud, ingen kan måle seg med meg.

Tror de at de i sin arroganse kan motsi og gjøre ugyldig pakter som Jeg, Den Allmektige, har opprettet? Tror de at de ustraffet kan forandre det som har gått ut av Min munn? Det er Mitt Ord og Min forordning som har gått fram i forbindelse med løftet til Abraham. Det vil ikke bli forandret ved mennesker. Jeg og Jeg alene er Allmektig. Frykt ikke!

På grunn av dette er en ny og langt mer alvorlig fase av dom påbegynt. Frykt ikke, det er Jeg som ryster alle ting. Husk at i Meg har dere fred, men i verden har deretrengsel. Stol på Meg! Jeg ryster alle ting slik at de ting som ikke kan rystes skal bestå. Når alle omstendighetene rundt deg blir uvanlige, finn i Meg din fred, din hvile og din oppfyllelse.

I denne tiden vil gamle og mektige nasjoner bli som den tredje verdens nasjoner.
Supermakter vil ikke lenger være mektige nasjoner, men land slik som India og Kina, vil komme opp og ta deres plass. En stor flokk av frelste (gjenløste) vil komme ut fra disse to landene. I all den forandring som skjer, frykt ikke.

Jeg kjenner din svakhet og tendens til å frykte, men bli ikke forskrekket av alle disse ting. Midt oppi all denne rystelsen, denne forvirring og konflikt, er det to folk som ligger på ens hjerte, den sanne og levende kirke og Israel. Jeg vil bruke disse situasjoner og hendelser for å rense det ene og å frelse det andre. Frykt ikke. Jeg er over stormene, rystelsene og konfliktene, Jeg den evigvarende og Allmektige. I Meg kan du ikke bli rystet, du kan bare miste det som ikke er verdt å beholde.

2 kommentarer:

Geir Øynes sa...

Fint at du kommer med dette profetiske budskapet her Bjørn Olav. Jeg fikk det av noen venner den 21/4 og la det ut som notat på min FB-profil. Her er noen opplysninger om Lance Lambert som kan være nyttig å lese:

Lance Lambert er en av de mest anerkjente Bibelforskere og talere i Israel i dag og har et omreisende lære-departement over hele verden.

Født i 1931, Lance vokste opp i Richmond, Surrey og kom til kjenne på Herren på tolv år gammel. Han kom inn i skolen i afrikanske og orientalske studier ved London University for å forberede for arbeid i Kina. Han studerte klassisk kinesisk, mandarin, orientalsk filosofi og Far Eastern historie, men revolusjonen lukket døren for europeiske misjonærer og hans inntreden i Kina.

Tidlig på 1950-tallet tjenestegjorde Lance i Royal Air Force i Egypt og grunnla senere Halford House Christian Fellowship i Richmond, England.

Etter å ha oppdaget sin jødiske herkomst ble Lance en israelsk statsborger i 1980 og har nå hans hjem ved siden av Gamlebyen i Jerusalem. Hans far og mange medlemmer av hans familie døde i Holocaust.

Lance er kjent for sin eskatologiske synspunkter, noe som plasserer ham i tradisjonen til Watchman Nee og T. Austin-Sparks. Han produserer et bredt verdsatt kvartalsvis lydopptak kalt Midtøsten Update, noe som gir sitt unike perspektiv på aktuelle hendelser i Midt-Østen, i lys av Guds Ord. Han har skrevet en rekke bøker, blant annet "Det Unike med Israel", og er programleder av videoen produksjon, "Jerusalem, Covenant City".

Bjørn Olav sa...

Takk for verdifull informasjon om Lance. Jeg ble kjent med ham for noen år siden, og en god venn av meg holder nå på å oversette en bok av ham til norsk. Vi håper å kunne få utgitt den neste år. Jeg har en link liggende ute med hans nettside, og en annen link med mange av hans taler. En annen av hans venner, Stephen Kaung, som er den eneste gjenlevende av Watchman Nee's medarbeidere, håper jeg å få invitert til Norge. Han har vært her før, er over 90 år gammel, så det spørs. Men det hadde vært veldig moro.