onsdag, september 08, 2010

304 menigheter grunnlagt i Kambodsja siden 1994


304 baptistmenigheter har vokst fram i Kambodsja siden 1993. Nå søker kambodsjanerne vennskapsmenigheter i Vesten, for å få hjelp til å vokse videre. I august var presidenten for Baptistunionen i Kambodsja på besøk i USA, invitert av Sørstatsbaptistene. Nivath Nhem (her på bildet sammen med familien), er gjenvalgt for sin andre periode som president for landets baptistunion, besøkte amerikanske baptistmenigheter hvor han presenterte visjonen om å plante 1,621 nye menigheter de neste fem årene.

"Vi ønsker å se hvert eneste menneske i Kambodsja akseptere Jesus Kristus som sin Frelser og Herre. Målet for baptistunionen i Kambodsja er å nå Kambodsja med evangeliet og plante nye menigheter over hele landet," sa pastor Nivath Nhem i forbindelse med USA besøket.

Den store visjonen handler om nå alle landsbyene i Kambodsja - i alt 13,871. Nivath Nhem har utfordret landets baptistmenigheter om å plante minst en ny menighet hvert eneste år. Nhem har også ledet an i å starte ungdomsprogrammer og programmer for utdannelse av pastorer.

"Skal vi lykkes med våre store ambisjoner trenger vi støttepartnere," sier Nivath Nhem.

Kanskje det finnes norske menigheter som vil være med på det store innhøstningsarbeidet i Kambodsja? Ta kontakt med oss så formidler vi kontakt videre.

For flere opplysninger om arbeidet til den kambodsjanske baptistunionen se:

http://www.cambodiabaptistunion.com/history.aspx

Ingen kommentarer: