lørdag, september 18, 2010

De går langs Jerusalems murer og proklamerer Guds ord

Et ektepar fra Nederland - Bart og Joan Repko - fikk for fire år siden en visjon: De skulle utfordre unge mennesker verden over til å bli vektere på Jerusalems murer. Med utgangspunkt i de profetiske ordene fra Jesaja 62, skulle de bokstavelig talt gå langs Jerusalems murer og minne Herren om Hans evige løfter til Israels land og folk:

"For Sions skyld vil jeg ikke tie, og for Jerusalems skyld vil jeg ikke være stille, før hennes rettferdighet går fram som en stråleglans, og hennes frelse som et brennende bluss ... På dine murer, Jerusalem, setter jeg vektere. Aldri skal de tie, ikke hele dagen og ikke hele natten. Dere som minner Herren, unn dere ingen ro! Og gi ham ikke ro før han bygger Jerusalem opp igjen og gjør henne til en lovsang på jorden." (v.1 og .6-7)

På Jerusalems murer vandrer nå unge og gamle med Bibelen i hånd og proklarerer ut Guds løfter. Denne forbønnstjenesten har fått navnet "Never be silent", "Ti ikke stille".

Dette burde være noe mange kunne være med på. Hvert år reiser mange nordmenn til Israel. Neste gang kunne du kanskje avsette tid til å gå langs Jerusalems murer og proklamere Guds ord. Du finner flere opplysninger her:

http://neverbesilent.org/nl/

Ingen kommentarer: