onsdag, september 29, 2010

Her blir kristenforfølgeren døpt!

Se nøye på dette bildet! Det forteller en sterk historie om evangeliets fremme i Burma. Mannen midt på bildet forfulgte menigheten til pastor Thaung Ngaih Lian (til venstre på bildet), og skapte store problemer for denne baptistmenigheten. De bad inderlig til Gud for ham. I juni i år fikk han møte Jesus på en radikal måte, og nå er han blitt døpt! Det skjedde i forbindelse med søndagens gudstjeneste. På bildet kan du se det provisoriske dåpsbassenget.

Jeg snakket med pastor Thaung i går, og han uttrykker stor takknemlighet for det under Gud gjør i Burma. Til og med de som forfølger kirken blir omvendt til Gud, akkurat slik Saulus ble det på vei til Damaskus.

Baptistmenigheten hvor Thaung er pastor har også opplevd et annet mirakel de siste dagene. De har fått byggetillatelse fra myndighetene, og kan endelig få bygget sitt eget menighetslokale. Nå er det bare finansieringen som gjenstår. Kanskje noen av bloggens lesere vil være med på å støtte dem?

Pastor Thaung Ngaih Lian er ikke bare pastor for denne menigheten. Han er en ivrig menighetsplanter. Han er også vår samarbeidspartner i Burma. Jeg har hatt gleden av å holde jevnlig kontakt med ham over en periode nå, og det er fantastisk å være vitne til det Gud gjør i Burma. Selv har pastor Thaung opplevd mye forfølgelse og lidelse, men han brenner for å nå andre med evangeliet.

2 kommentarer:

Aleksander sa...

Hvordan kan vi støtte, Bjørn Olav?

Bjørn Olav sa...

Først og fremst gjennom forbønn, men denne menigheten trenger også økonomisk støtte. Vi formidler gjerne den videre til dem. Det skjer gjennom en kurer, da det er umulig å overføre penger på vanlig måte.Om du ønsker dette, ta kontakt via: bolahans@online.no