mandag, november 22, 2010

Bønnebok selger i 90.000 eks på en måned

Den oppdaterte utgaven av det internasjonale bønneatlaset Operation World har solgt i 90.000 eksemplarer den første måneden!

Dette er syvende gangen Operation World utgis. Samlet har den solgt 2,5 millioner eksemplarer. Dessverre er det ikke noe norsk forlag som har påtatt seg oppgaven med å oversette, og utgi den.

Operation World er unik. Det finnes ikke noe tilsvarende dette bønneatlaset. Her finnes informasjon om alle verdens land, både de politiske og religiøse forholdene, og så får man konkrete bønneemner for hvert eneste land. Informasjonen er innhentet av teamet bak boken, og det er et grundig arbeid som er gjort.

Bønneatlaset har jeg brukt i mange år, og det anbefales på det aller varmeste. Dette er en bok som burde finnes i alle kristne hjem, ikke bare som en interessant oppslagsbok, men også som en bok som brukes daglig i forbønn for verden. Boken er nemlig inndelt slik at man kan be for ett land om dagen, eller for regioner eller kontinenter.

Bok og Media kan sikkert skaffe den for deg. På bloggen finner du også en link til de som står bak utgivelsen, under Interessante linker: Verdens bønneatlas.

Ingen kommentarer: