tirsdag, desember 11, 2012

Steve Hill advarer mot falsk nådelære som kan ta livet av millioner av troende

I en artikkel publisert på nettsiden til det anerkjente magasinet Charisma, kommer Steve Hill (bildet), evangelisten fra vekkelsen i Brownsville i Pensacola, med en kraftig advarsel mot en stor forførelse han ser komme mot Kristi kropp.

Bakgrunnen er et syn Steve Hill så for noen få dager siden. Han så et stort snøskred som veltet inn over menigheten. Jeg skal ikke referere synet. Det kan du lese om i linken, som du finner nedenfor. Men jeg skal gjengi hva denne vranglæren representerer:

"Pastorer og bibellærere verden over har bukket under for vranglære som inkluderer 'universell forsoning', 'at mennesket er guder', de utfordrer Skriftens pålitelighet, inkludert at de løfter bort alle grenser, og gjør krav på Hans forunderlige nåde, på en slik måte at den egentlig betyr 'forunderlig frihet'. Du er fri til å leve i følge dine egne ønsker. Lyder ganske kjent, ikke sant? 'I de dager var det ingen konge i Israel. Enhver gjorde det som var rett i egne øyne'. (Dom 17,6)"

Steve Hill forteller at han møtte 'en åndelig leder' her om dagen som sa: 'Dere gutta tilhører det gammeldagse hellighetsfolket, vi er det moderne nådefolket. Dere er bundet, mens vi kan gjøre hva vi vil'.

Steve Hill advarer mot at de mest dedikerte troende kan bli forført, slik Jesus sa:

'For falske messiaser og falske profeter skal stå fram og gjøre store tegn og under, for å føre også de utvalgte vill, om det var mulig'. (Matt 24,24)

Du finner artikkelen her:

 http://www.charismanews.com/opinion/34894-steve-hill-the-spiritual-avalanche-that-could-kill-millions

Ingen kommentarer: