tirsdag, september 07, 2021

En underlig drøm om misjonskall


Drøm 07.09.21 kl.07.00

Jeg drømmer om en mann som får misjonærkall. Han forteller meg om kallet. Mannen er villig til å oppgi alt for å følge kallet, jobb, karriere. Jeg deler hans historie med en bønnegruppe som ber inderlig til Gud for ham. Men hver gang jeg skal si hans navn, sier jeg et annet. Jeg får ikke avsløre hans identitet, likevel er det en eldre kvinne i denne bønnegruppen som forstår hvem han er. Hun blir hans fortrolige forbeder. Jeg får også en sterk bønnenød for mannen, og blir djupt grepet av det faktum at han er villig til å oppgi alt for å gi evangeliet videre. Det er tydelig at mannen har en viktig posisjon i den sekulære jobben han har. Han er utvalgt av Herren for et helt spesielt oppdra. 

Jeg våkner og da er jeg en ørn som svever over en dal. Landskapet, som ser ut som det på bildet, er under meg. Det er tydelig at mannens oppdrag har å gjøre med mitt kall til å be. Jeg får en fornemmelse av at kallet mannen har er til den muslimske verden.

"Da sa han til disiplene sine: Høsten er stor, men arbeiderne få. Be derfor høstens herre sende ut arbeidere for å høste inn grøden hans." (Matt 9,37-38)

Ta gjerne kontakt om du kjenner at du er denne mannen, eller kjenner deg kallet til å be inn i denne drømmen.

Ingen kommentarer: