torsdag, september 16, 2021

Profetisk: Et syn om Israel og Kina på Yom Kippur


 Jeg ønsker å dele med deg dette viktige synet som den arabiske bønnekvinnen Rania Sayegh hadde den 10. september. Hun så en ørn fly i sirkler over Israel, den dekket og beskyttet landet. Så ble hun tatt med Ånden til Kina hvor hun så kartet over Kina, som er i form av en hane, bli en faktisk hane og begynne å gale. Vennligst les hele synet nedenfor. Bønnehuset HÅP i Nasaret vil slutte seg til troende i Kina for å be på Yom Kippur, vi ber instendig om dine bønner for å dekke dette spesielle kallet.

Ranias syn om ørnen og hanen - en oppfordring til bønn på Yom Kippur

"Så våk da! For dere vet ikke når husets herre kommer, enten det blir om kvelden, midt på natten, ved hanegal eller om morgenen." (Mark 13,35)

Mens jeg tok meg tid med Herren den 10. september om morgenen, fikk jeg en byrde om å be for Midtøsten. Jeg begynte å be for situasjonene i Afghanistan og Israel, spesielt med terroristene som hadde rømt fra fengselet.

Jeg begynte å se i Ånden en ørn som svevde og fløy over Israel fra nord til sør og fra øst til vest. Den gikk i sirkler og så med sine brennende øyne iherdig over landet og gjorde seg klar til å lande for et angrep på byttet dens. Da jeg så dette, begynte jeg å be om at ørnens øyne skulle åpnes for å beskytte og dekke landet. Jeg visste at denne ørnen var Herren som dekket landet, og at han kom til å vende en seier etter et planlagt skjult oppdrag av fienden. Han så på for å frigjøre sine engler for et angrep.

Så ble jeg ført til Kina i synet mitt der jeg så at kartet over Kina ser ut som en hane. Hele området begynte å bli levende som om det hadde blitt en ekte hane! Hanen begynte å gale, og så hørte jeg uttalelsen: "Når hanen galer, kaller ørnen." Så begynte jeg å se hanen som gol og lyden begynte å resonere fra øst, så fortsatte hanen å gale og flyttet hodet mot nord og deretter mot sør. Da dette skjedde, da det vendte seg mot Vesten, begynte hodet og hele kroppen å forvandle seg til en ørn. Da det begynte å forvandle seg, så jeg fjærene hans skifte og nebbet og ansiktet og øynene stikkende, så begynte det å reise seg fra landet og ta av. Da denne enorme ørnen tok av andre mindre ørner fra nord, begynte øst og sør å bli med ham, alle på vei mot vestsiden av landet som en hær forberedt på kamp. Da de nådde den vestlige porten til nasjonen, var den vestlige porten de nærmet seg, en enorm gammel gullport som jeg så var lett sprukket opp. Da hele denne ørnehæren begynte å skrike, nærmet de seg den gylne porten og kraften i vibrasjonen fra lyden begynte å skyve porten mer og mer til i det øyeblikket ørnene nådde porten, porten åpnet seg og alle disse ørnene bryte gjennom porten ut mot Silkeveien. I det øyeblikket ørnen brøt gjennom porten, så jeg en elv av vann begynne å strømme fra denne gamle porten mot silkeveien og vaske og fjerne steinene fra hovedveien!

Jeg føler at dette er et kall innfor midnattstimen for å slippe kråken på hanen ved fjerde vakt i begynnelsen av en ny dag. Jeg føler at Herren gir oss en strategi for å forene sammen med Kina, USA og Israel på Yom Kippur for å slippe løs et rop ved midnatt som nærmer seg nådestolen for en vending når hæren reiser seg for kamp om Midtøsten, Kina og USA. Vi vil frigjøre lyden av frihet og helbredelse til landene og appellere til himmelen av hensyn til Guds pakt som skal etableres i disse landene når ørnene samles og slipper seiersropet for en tid som denne.

"Men ved midnatt lød det et rop: Brudgommen kommer! Gå og møt ham" (Matt 25,6)

"Moses sa: Så sier Herren: Ved midnattstid vil jeg gå gjennom Egypt." (2.Mos 11,4)

"Fra Sion rekker Herren ut sitt mektige septer. Du skal herske blant dine fiender! Folket ditt møter villig fram den dagen du viser din kraft. Din ungdoms dugg kommer til deg i hellig prakt, fra morenrødens fang." (Salme 110,2-3)

Norsk oversettelse: Bjørn Olav Hansen (c)

Ingen kommentarer: