torsdag, juli 13, 2023

Forbedere inntar USA stat for stat


Forbedere fra USA inntar landet sitt stat for stat. Noen bruker bil, andre tar beina fatt. De ber, proklaamerer  Guds ord og løfter, salver deltatsgrensene, uttaler velsignelser. Her deler den amerikanske forbønnslederen Dutch Sheets deler her fra noen av rapportene som kommer inn. Jeg har forsøkt å oversette dem til norsk: 

Rapportene om folk som ber for Amerika, "Painting the Borders" (,Paint Your State) og "Commanding the Foreword" er helt fantastiske. Disse forbederne er seriøse! Jeg har grått mer enn én gang mens jeg leste dem, og tenkt på engasjementet, dedikasjonen og besluttsomheten som ble vist. Den Hellige Ånd har virkelig bygget en nasjonal Ekklesia av engasjerte krigere. Jeg vil dele noen innlegg for å oppmuntre deg og gi eksempler på hva som kan gjøres, men også for å vise at Den Hellige Ånd har orkestrert denne bestrebelsen på en måte før Gi Ham 15 først nevner det. Nyt!

KANSAS

«Min mann og jeg leser Gi ham 15 hver morgen, og vi har lest Gina Gholstons bok. Vi følte oss ledet til å ta vår lille Teardrop Camper og kjøre 1550 miles rundt grensen til Kansas. Vi stoppet og salvet hvert grensefylke i Kansas og følte oss ledet til å forlate en hvetestilk. Vi vedtok og ba til høstens Herre om en enorm innhøsting av sjeler i Kansas og flere arbeidere for innhøstingen (Matteus 9:37-39). Vi brukte tid på å be i hvert hjørne og i det geografiske sentrum av de nedre 48 delstatene.

"Målene våre var å:

1. Forankre Kansas i håp

2. Appell til himmelen

3. Påføre oljen

4. Aktiver Harvest of Souls.

«...Da jeg ba om hva vi kunne legge igjen i hvert fylke og i det geografiske senteret, tenkte jeg først på frø. Men som pensjonerte bønder elsker vi høsttiden, og jeg følte at Herren sa: «Dette er høstens sesong, ikke plantingen.» Så jeg samlet hvetestilker, som vi tok med oss, og la igjen en i hvert fylke etterpå. vi ba og proklamerte. Det er på tide å kalle inn arbeiderne til innhøstingen fordi det er høsttid (Matteus 9:37-38). Så ved å bruke flagget vårt 'Appel til himmelen', ba vi høstens Herre om flere arbeidere til å bringe inn den store høsten av sjeler.

«...Vi brukte tid på å be ved Sunflower-fjellet og fikk selskap av venner. Den ånndeliger krigen der var intens, men givende.

«...Vi ble møtt med en ørn utenfor Baxter Springs; den satt i et tre og ventet på at vi skulle få tatt bildet av den. (Vi måtte snu og bytte kameralinser for å få fine bilder.) Han hold hodet høyt. For et vakkert tegn fra Gud!

«Vi ba på Mine Battlefield-museet og ble spesielt rørt mens vi betraktet slaget som fant sted der under borgerkrigen. Vi er i en kamp nå – ikke fysisk, men åndelig. Unionsstyrkene vant dette slaget på én time, selv om de var i undertall fra 8000 til 1200. Vi leste ‘Gettysburg-talen’ og sang alle versene i ‘The Battle Hymn of the Republic.’ Dette var en veldig rørende opplevelse. Mannen min sa at unionstroppene hadde fordelen av å være på den 'høyere bakken'. Måtte vi kjempe denne kampen med Guds fulle rustning fra den høyere bakken'!

«I flere fylker brukte vi ordene til Abigail Adams i brevet hun skrev til mannen sin [John Adams] 20. juni 1776. Disse ordene så ut til å passe veldig godt. Hun skrev: 'Jeg føler ingen angst for den store bevæpningen som er designet mot oss. Himmelens bemerkelsesverdige interposisjoner i vår favør kan ikke erkjennes uteen takknemlighet. Han som matet israelittene i ørkenen, som kler markens liljer, og som gir de unge ravnene mat når de roper, han vil ikke forlate et folk som driver en så rett sak, hvis vi husker på hans miskunnhet.'

«I White Cloud, Kansas, det nordøstlige hjørnet av staten, landet en vakker sebrastripet svalehalesommerfugl ved føttene mine og fløy inn mellom bena mine flere ganger, mens tre hauker svevde høyt over hodene våre.

"I det geografiske sentrum av USA dynket vi flere hvetestilker i salveolje og lot dem ligge der. Da vi dro, kjente jeg sangen «Spring Up Oh Well» i min ånd. Vi ba og deklarerte i The Tiny Chapel, et annet nøkkelpunkt. Vår Gud er så trofast.

"Vi kom hjem utslitte, men også begeistret over at Herren hadde gitt oss sikkerhet, beskyttelse og mange bønnekrigere for å hjelpe oss å fullføre denne reisen ..."

FLORIDA

Denne rapporten viser hvordan Den Hellige Ånd har orkestrert dette bønneoppdraget i ganske lang tid.

"...Min kone og jeg er medlem av Vision Church i Santa Rosa Beach, FL, [ledet av Tom og Jane Hamon]...

"Vi fullførte vår egen 4-dagers, 1850 mil lange Perimeter Prayer Drive of Florida i august 2021.

"Vi startet nylig en nasjonal 3-fase plan for å plante Appeal To Heaven-flagg i alle 50 amerikanske stater og District of Columbia. Hensikten er å se fremveksten av Ekklesia, den tredje store oppvåkningen og restaureringen av Amerika.

«Fase 1 er allerede fullført, en innsats som tok 21 dager, 19. april til 9. mai, og dekket 10 116 miles. Hver dag gikk vi i forbønn, deklarerte og proklamerte, ved å bruke grunndokumentene til Amerika...og plantet "Appeal To Heaven"-flagg i de 37 perimeter og tilstøtende delstater FL, AL, MS, TN, AR, LA, TX, OK, NM, AZ, NV, CA, OR, WA, ID, MT, ND, MN, WI, MI, OH, PA, NY, VT, NH, ME, MA, RI, CT, NJ, DE, MD, DC, VA, WV, NC, SC og GA...

«Fase 2 vil snart starte, vil ta anslagsvis ti dager, dekke 4690 miles, og vil inkludere de gjenværende indre delstatene i Lower 48: MS, KS, CO, UT, WY, SD, NE, IA, IL, IN, og KY.

«Fase 3 vil kreve omtrent 24 flytimer, pluss mellomlandinger, og ta opptil 10 dager. Det vil inkludere de ekstreme statene HI og AK.»

Signert, The Wiley's Double Eagle Operations

Jeg skal si at disse menneskene er seriøse!

Våre venner Cindy Jacobs og Timmerle Kelly leder Reformation Prayer Network og slutter helhjertet opp om dette bønneoppdraget. Her er en rapport fra deres RPN-leder i New Hampshire:

“New Hampshire er fantastisk! Forbedere fra hele NH har truffet bakken med dette oppdraget. Steder over hele New Hampshire blir dekket. Ett par alene 'malte' 23 grensesteder på 2 dager!

«…En gruppe … lager et kart over New Hampshire og fester en nål ved hvert sted som har blitt nådd. I tillegg genereres en liste for å falle sammen med kartet. Det viktigste er at når vi har gått ut for å be, har vi opplevd Guds nærvær og de nødvendige miraklene for å utføre arbeidet. Gud er fantastisk og så god."

Hun avslutter rapporten med å si: "Må hans rike komme."


 Billedtekst: Bønneflagget 'An appeal to heaven' - 'vi appelerer til himmelen'

Ingen kommentarer: