onsdag, juli 12, 2023

Be for Päivi Räsanen og kampen for tros- og samvittighetsfriheten


Jeg ber alle som ber til Den treenige Gud, og som opptatt av tros-og samvittighetsfrihet, om å merke seg datoen! 22.-24. august er dagene som er avsatt til ankesaken mot den kristne rikspoilitkeren fra vårt naboland, Finland - Päivi Räsänen (bildet).

Jeg var blant de aller første i Norge til å omtale denne helt spesielle saken fra 2019, før kristne og sekulære medier fattet interesse for den. Päivi Räsänen ble tiltalt for hets mot en minoritet på grunn av utsagn om homofili, men frikjent på alle punkter i tingretten i Helsinki i mars fjor. Aktoratet valgte å ankeavgjørelsen. Saken har vakt stor interesse verden over, og kan være en forsmak på det totalitære antikristelig samfunnet som nærmer seg. 

I en pressemelding sier hun selv: "Etter mitt syn er dette en moderne inkvisisjonsprosess, en teologisk diskusjon som ikke hører hjemme i en rettssak." Räsänen påpeker at rettsprosessen har vart i over fire år. Til sammen har hun vært 13 timer i politiavhør. I juni ble Räsänen gjenvalgt til det finske parlamentet.

Ingen kommentarer: