søndag, juli 02, 2023

Kjennetegn på endetidens Antikrist, del 4


3. Antikrist vil utføre mirakler

Fordi det finnes en originalutgave av den kristne tro har ikke den onde noe annet alternativ enn å lage en etterligning. Djevelen skaper aldri noe, han kopierer! Tegn og under har allrid fulgt i sporene etter den apostoliske forkynnelsen, men er slett ingen garanti for at de representerer det som har med Guds rike å gjøre. Moses utførte store tegn og under, men det gjorde Faraos spåmenn også, og djevelen kan omgjøre seg til en lysets engel.

Om Villdyret - Antikrist - heter det i Åp 13,13-14: "Og det gjør store tegn. Til og med får det ild til å falle ned fra himmelen på jorden for menneskenes øyne. Det forfører dem som bor på jorden på grunn av de tegn som ble gitt det å gjøre for dyrets øyne..."

Hvem fikk ild til å falle ned fra himmelen først? Profeten Elia. Det var originalen. Det vi leser om i Åpenbaringen kapittel 13 er etterligningen. 

Det står om Den lovløse - et nnnet navn for Antikrist . at et av hans kjennetegn er at han utfører tegn og under: "Den lovløse kommer etter Satans virksomhet med all løgnens makt og tegn og under." (2.Tess 2,9

Selv skeptikerne vil la seg blende av de miraklene Antikrist utfører, og han vil bli høyt lovprist og tiljublet for alt han er i stand til å utføre til 'det gode' for mnnskeheten, og det er ved disse tegn og mirakler han får innpass, til og med i sammenhenger ingen vil tro var mulig. Ubefestede kristne vil la seg bedra nettopp fordi de ser og opplever tegn og under rett foran deres øyne. Men disse miraklene er intet annet en bløff og løgn. De vil likevel være overnaturlige, nettopp fordi deres utspring er demoniske.

Samtidig som dette skjer lever Kristi forsamling side om side med løgnkirken, og den utfører også sine tegn og undergjerninger. Men da snakker vi om originalutgaven.

fortsettes

Ingen kommentarer: