onsdag, september 20, 2006

Viktig melding til bloggens lesere


Mandag 25.september legges jeg inn på Feiringklinikken, og etter planen skal jeg være der en måned. Det er blant annet avhengig av behandlingen, og om jeg vil være i stand til å ta del i den. Jeg kommer til å være hjemme i helgene. Dette kan få en del praktiske utfordringer. Bloggen vil muligens bare bli oppdatert i helgene, og epost vil bare leses når jeg har tilgang på datamaskinen min hjemme. Det er fortsatt mulig å sende en sms, for de som kjenner mitt mobilnr. Hjemmetelefonen vil besvares i den grad min kone har mulighet til det. Nå kan det hende at jeg får muligheter til å blogge mens jeg er på sykehuset, så dere får bare kikke innom. Det er fortsatt litt uavklart. Fram til mandag vil denne bloggen bli oppdatert hver dag. Jeg er glad for alle som vil huske meg i bønn mens jeg er på sykehuset. Be spesielt om at jeg skal få krefter til å fullføre boken jeg skriver om Israel i det profetiske lys. Vil ellers benytte anledningen til å takke for de mange positive tilbakemeldingene jeg får på bloggens innhold via eposter og telefon. Jeg rekker dessverre ikke å svare alle. Takk også til alle som ringer, skriver eller som jeg møter personlig i forbindelse med møter, som forteller at den siste boken jeg har skrevet om bønn, har betydd så mye for dem. Slikt varmer. Gud velsigne dere tilbake for alle oppmuntringene!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kjære Bjørn Olav!

Jeg ønsker deg Guds fred og velsignelse i tiden på klinikken, og fred være med din familie!

Hilsen
Jan Einar Visnes

oddelv sa...

Bjørn Olav !

Vet du er i Guds hender. Skal prøve å sende opp noen bønner i tillegg.
Hils til familien.

Odd

Bjørn Olav sa...

Takk for gode og hyggelige hilsener, fra Jan Einar og Odd. Jeg setter stor pris på, å få slike hilsener, i en utfordrende tid som vi er inne i akkurat nå. Så takk skal dere ha!

Anonym sa...

Du er stadig i mine bønner. Så disse ukene blir ikke noe unntak. Skal huske på hele familien i mine bønner. Må Gud velsigne deg.

Anonym sa...

Kjære Bjørn Olav! Du er elsket og utvalgt av Gud! Jan-Aage

Øystein sa...

Eg står med i bøn!
- helsing kollega i Dagen, Øystein Lid