lørdag, januar 10, 2009

Menneskelige skjold brukes også i Oslo


Selv ikke den mektige Landsorganisasjonen ble hørt. Det tillyste demonstrasjonstoget SKULLE gå til Israels ambassade. Og volden har gjentatt seg. Også her i Oslo ser vi det samme: Mennesker brukes som skjold. Steinkastende ungdommer iført palestinaskjerf står i bakerste rekke og kaster steiner og sender av gårde fyrverkeri som de vet også må råke deres egne. Men det spiller jo ingen rolle, så lenge det tjener saken. Det hele minner om scener fra intifadaen. Jeg synes synd på politiet som må utstå hatet og volden fra disse menneskene. Oslo er ikke lenger den samme byen. Vi har åpnet dørene til elementer som drives av hat. Det ser ikke lyst ut for 2009. Når kommer statsministeren på banen? Det er i hvertfall en ting som er klart: Palestinavennnene har vist hvem de virkelig er!

25 kommentarer:

Anonym sa...

Det må komme et folkekrav om at disse "nordmennene" med arabisk bakgrunn som står bak volden i Oslo fengsles, dømmes og sendes hjem. Vi trenger ikke slike elementer i Norge. Vil de sloss, la dem sloss mot hverandre på Gazastripa. Det er de gode til.

Lars

Anonym sa...

Enig. Arrester dem og send dem hjem!

Anonym sa...

Ja jeg er så flau over å være norsk...
Etter alt dere har sett til idag fra krigen, Israel misbruker makten..
De skjøt til og med på norsk folkehjelp bil, med en rakett som det nesten ikke er mulig å bomme med og det sto klart "norsk folkehjelp"

Israel har ikke respekt for oss?
Hvorfor i det hele tatt skal vi støtte dem på noen måte?

Jeg forstår godt hvorfor demonstrantene er så rasende.
Israelsk ambassade bør bli kastet ut!
Venezuela har gjort det!
Vi må bli de neste!

Igjen vil jeg ikke si at jeg støtter uroen under demonstrasjon, men jeg forstår hvorfor folk er rasende og det er ikke bare snakk om arabere, våre etniske norske gutter har også vært med på det.

Igjen vil jeg si at dere kun ser med det ene øyet, om dere åpner begge øya så ser dere hvor all problemet ligger.
Hamas har ikke drept sivile jøder med sine angrep, de rettet mot millitante styrker, mens Israel har drept over 600 og tusener skadet SIVILE.

De ba til og med hundrevis av Palestinerne holde seg inne i FN Bygningen slik at de var trygge, og deretter skjøt de akkurat de sivile i FN BYGNINGEN.

NORGE BØR ÅPNE BEGGE ØYA NÅ, PRØV Å HA SYMPATI FOR ALLE DE SMÅ USKYLDIGE BARN SOM HAR BLITT DREPT , ALLE DE GRAVIDE KVINNENE, ALLE DE UNGE MENNA,
PRØV Å FORSTÅ HVA VÅRE LEGER HAR SETT MED EGNE ØYNER!

HVIS DERES ALLER KJÆRESTE HADDE BLITT DREPT AV ISRAEL ...HVIS DIN DATTER, DIN MOR, SIN SØSTER, DIN KONE OG DINE BRØDRE HADDE BLITT DREPT AV ISRAELSKE ANGREP,

Så ville jeg gjerne ha likt å se dere si det samme dere sier nå...
Dere er nådeløse...
Hva er forskjellen mellom nordmenn som dere og de jødene som har hender fullt av blod.....


NORGE STØTTER PALESTINA!
KRISTENDOMMEN + ISLAM = LENGE LEVE JESUS

Anonym sa...

Hamas har ikke drept sivile jøder, sier anonym. Hallo. Du ber oss åpne begge øya. Du må ha dine lukket igjen! Hva med de som er drept i Sderot og andre byer? Hva med de som er drept av selvmordsbombere? Get real man.

Anonym sa...

Det var militante styrker, åpne opp dine øyner.
Israel er flink til å snu sannheten. De krever verdens sympati ved å si at de drepte var sivile.

Sivile er de som blir drept av Israel nå!
Hvordan i huleste kan dere ha sympati for Israelerne?

Jødene!
I en tid hang de Jesus på korset, og jeg er sikker på at den folkegruppen aldri forandrer seg, de er løgnere og mordere!
De krever sympati for sine falske tårer!

De vil alltid ødelegge verden, på en uskyldig måte, og vil dra med seg alle de naive menneskene på sin side.

Gå til no2wars.wordpress.com
og se på hva sivile betyr.
Kanskje du ikke er klar over det!

Kristendommen + Islam= Lenge leve Jesus

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Bjørn Olav sa...

Så kom det utilslørte jødehatet frem i dagslyset. Jeg tar STERK avstand fra dine synspunkter. Det er tydelig du ikke har noe med Jesus å gjøre. Jeg lar dette stå, så folk får se hva du representerer.

Anonym sa...

Det er det samme for meg hva du gjør.
Jeg setter pris på at ikke en pastor dømmer hva jeg har å gjøre med eller ikke.
Det skal GUD få lov til å avgjøre..right Pastor?
Kjempefint.

Hmm noe er rart her, kanskje en viss person som kaller seg for pastor, er en jøde i virkeligheten?

Men hva ville MAX MANUS GJORT IDAG?

Bjørn Olav sa...

Hvis du har forsått det slik at det er jødene som har skylden for at Jesus ble korsfestet, så har du ikke forstått mye av hva evangeliet handler om. Det var pga av min og din synd at Jesus døde på korset. Les hva som står i Apgj 2,22:

"Han ble forrådt ETTER GUDS FASTSATTE RÅD OG FORUTVITEN, og dere slo ham i hjel..."

Jesu død var i følge Guds plan og forutviten og var fastsatt. Dere i denne sammenheng er oss alle, og det var romerne som utførte selve henrettelsen.

Nei, jeg er nok ikke jøde, men ville ha vært stolt om jeg hadde vært det.

Påstandene dine om jødenes verdensherredømme er gammelt nazistisk tankegods. Derfor er det absurd at du trekker inn en av Norges nasjonalhelter.

Bjørn Olav sa...

Og en annen ting, anonym. Pastor er ikke noe jeg kaller meg, det er noe jeg er.

Anonym sa...

Får vel være anonym, av frykt for pøbler og jødehatere.

Enig med Bjørn Olav i at statsministeren og myndighetene må på banen. De bør inntil videre forby alle demonstrasjoner i Oslo som har med Gaza-krigen o.l. å gjøre. Det bør også settes inn tilstrekkelige ressurser som kan etterforske det som har skjedd grundig.

Forøvrig er tiden overmoden for å ansette flere politifolk og gi politiet mer ressurser. Jeg blir SINT av det som skjer i hovedstaden i mitt land, som jeg er så glad i.

Jeg kan godt forstå (t.o.m. beundre) mannen som prøvde å stoppe noen pøbler som knuste vinduer i kveld. (Se Dagbladet på nett.) - Men han ble banket av dem.

Dypest sett er likevel Jesus svaret på alt sammen. Jeg tenker på noen kristne menigheter i Israel som både har jødiske og arabiske medlemmer, og på 1 Pet 2,10: "Dere som før ikke var et folk, men som nå er Guds folk. Dere som ikke hadde funnet miskunn, men som nå har fått miskunn."

JESUS er fredsfyrsten!

Anonym sa...

Det gikk som forventet langt værre i dag.

Jeg har vært et helt annet sted i byen i dag så jeg vet ingenting annet enn fra media.

Noe som alikevel ikke kommer helt klart frem her er at barna ble ikke plassert foran som levende skjold.

Barna ble plassert foran av arrangørene som prøvde så godt de kunne å unngå vold.

En del valgte å ikke respektere det, eller å ta hensyn til barna, men de kom altså snarere i veien, enn å bli satt der med dette som hensikt.

Om fremstilningen var riktig var det jo alikevel et lavmål å ikke ta hensyn til barna.

Ellers så reagerer jeg jo litt på at Stein Lillevolden ble ransaket da jeg nesten kan garantere 100% at det ikke var noe å finne, og at politiet dessuten burdte ha nok kjennskap til å vite det.

Det var en unødvendig provokasjon, og ble av mange oppfattet som et overgrep. Spessielt siden man vet at det nettopp er vedkomne som gjør sitt beste for å roe ned miljøet, og forhindre konfrontasjoner.

Når da denne personen ble tatt bort var det sannsynligvis få andre til å gjøre det samme, og provokasjonen ble nok ekstra stor av at det nettopp var gjort mot denne personen hvor de var grunnløst.

Nå utgjorde jo heller ikke Blitz, utover denne hendelsen en så stor del av problemet heller.

Mvh.
Lars

Bjørn Olav sa...

Alle som kan se, Lars, ser at disse barna ble brukt! Og jeg er enig med de som spør om ikke dette egentlig er en sak for barnevernet. Krise- og barnepsykiatere reagerer. Det vil du se av Dagbladet i dag.

Men dette er jo egentlig ikke noe annet enn det vi har sett fra Midt-Østen, hvor også palestinerne bruker barna kynisk som menneskelige skjold. Dessuten opplæres de fra første stund til å hate jøder. Vi fikk en liten smak på hvordan det kan skje her i Norge også, med dette toget lørdag.

Ellers er det jo riktig søtt å høre du forsvarer Lillevolden, Norges yrkesdemonstrant nr 1. Om politiet anså han til å være en som kunne roe ned gemyttene, hadde de nok ikke arrestert ham. Når de gjorde det, allerede før demonstrasjonen, så hadde de nok svært gode grunner for å gjøre det. De har tross alt fulgt den mannen i snart en menneskealder. At du påstår at han nærmest er uskyldigheten selv, gjør denne dagen faktisk litt morsom! Jeg tror neppe han er verdig Nobels fredspris.

Anonym sa...

Jeg får lyst til å spørre deg Hansen når du sier at palestinere lærer barna sine å hate, - Hva lærer dere kristne barna deres selv? Hva kalles det dere sier om palestinere her inne på bloggen?

Anonym sa...

Det som provoserer meg voldsomt er at her åpner vi grensene våre for flykninger som flykter fra krig og vold. Så kommer de hit til oss, og de er hjertelig velkommen! Men hva skjer. jo de går altså ut i gatene og oppfører seg og driver med akkurat det samme de sier de flykter i fra. Forstå det de som kan.
Det er helt greit og demonstrere og rope ut sitt budskap. Være imot eller for noe, men og ty til de virkemidlene du ser i Oslo i disse dager. Er det noen som kan forklare meg hva de prøver og oppnå med dette. Det eneste de oppnår er jo at de som ikke vil ha innvandring i Norge får flere sympatisører. Er det det som kanskje er hensikten?
Tore

Anonym sa...

DE går ut i gatene og pøbler? ALLE flyktningene?

Nei, kun en bitte liten del gjør det og flesteparten er under 20 år, 10 - 12 av dem barn.

Ja, det er mye sinne. Men vet vi egentlig hva de er sinte på?

Jeg vet ikke svaret.

Bjørn Olav sa...

Igjen Kjellemann, ikke alle som skriver på denne bloggen er kristne. Dermed kan du ikke ta alt det som står her til inntekt for et kristent syn. Jeg kjenner ingen kristne som lærer barna sine å hate. Hat er ikke synonymt med sann kristen tro.

Ellers er det en kjent sak og vel dokumentert at barn i palestinske skoler på Gazastripen, blir lært opp til å hate jøder. Det skjer både på barne-TV og på skolen. Det står til og med i lærebøkene.

Anonym sa...

Noen som skriver her og som tør å skrive navnet sitt kaller seg kristne - men dømmer en hel menneskegruppe ut ifra hva noen gjør.

Noen her dømmer alle flyktninger som kommer til Norge og sier de bør dra tilbake til hjemlandet sitt, fordi noen av dem er "pøbler".

Er det feil oppfattet av meg?

Anonym sa...

Lærer ikke dere bort at Israels folk er utvalgte feks? At Israel er et hellig land?

Jeg stiller meg ganske nøytral til denne krigen. Jeg er bare veldig imot krig og våpen som monologer. Jeg synes å se at begge parter gjør feil og har gjort det i mange år. Og det handler som så mange ganger før om manglende respekt for hverandres tro. Og menneskesynet er horribelt. Et menneske er null verdt. Og det gjelder for både palestinere og jøder. De dreper jo.

Anonym sa...

Å drepe må jo være den verste synd noen kan begå. Det står skrevet i både bibel og koran. Hvordan kan dere da forsvare at mennesker drepes - at det føres en krig - og rope hurra Israel?

Skal man være venn av Israel eller venn av Palestina - for enhver pris?

Bjørn Olav sa...

Jeg har aldri forsvart drap, Kjellemann. Det er godt at du ser begge parter, det er det nemlig ikke alle som gjør.

Dagfinn Stærk sa...

Selv om Bjørn Olav egentlig skrev om demonstrasjonene i Oslo, tenkte jeg det kunne passe her å komme med et litt annet innspill:

Konflikten i Midtøsten fører til hat hos alt for magne mennesker. Da kan det være nyttig å gjøre oppmerksom på at til tross for krig og bitter konflikt, står lederne for Det palestinske og Det israelske bibelselskap sammen i denne tiden. De ønsker å hjelpe dem som blir rammet av volden, uansett side, og de ønsker ikke minst å gi håp og trøst til dem som lider.

Lederen for det israelske bibelselskap, Victor Kalisher, sier det slik: ”Blod har bare én farge.” Og lederen for det palestinske bibelselskap, Nashat Fellemon, sier: ”Man kan ikke sammenligne smerte. I møte med folk skal vi huske at for den personen det gjelder, er smerten virkelig, utrolig vond, og den skal møtes med respekt – uansett hva det er.”

Det er mange sterke meninger om både Hamas og Israel. Men først og fremst bør vi kjenne på en enorm fortvilelse over all elendigheten feilslått politikk nå har ført til, og hvor ufattelig mange som lider som følge av det. I opphetede diskusjoner, er det lett å glemme at det er mennesker som deg og meg som lider. Enten de er palestinere eller israelere, lever de i stor frykt og ønsker fred. (Med unntak av de mest ekstreme.)

Særlig Det palestinske bibelselskap gjør mye for å gi trøst og håp til lokalbefolkningen, både på Vestbredden og – så langt det har vært mulig – i Gaza. Gjennom vår stedlige representant, er Frikirken engasjert i Operasjon palestinske barn og ungdom. Muslimske landsbyer og skoler tar imot kristne team som har show med lek og moro for barn som sliter med angst og motløshet, og de lærer dem å søke positive verdier istedenfor hat og vold.

Nå er alles øyne rettet mot palestinerne, Israel og Midtøsten. Men når krigen får sin slutt ved en eller annen fredsavtale, er det lett å glemme dem og å miste engasjementet. Derfor ønsker Frikirken å fortsette sitt samarbeid med positive og byggende krefter hos både palestinere og israelere også når fjernsynskameraene en gang vender seg mot en annen konflikt.

Anonym sa...

Du har helt rett Kjellemann. Jeg merer selvfølgelig ikke alle. Så unnskyld meg for unøyaktighet. Man etter det jeg leser og ser ut fra nyhetene så er de fleste av de som er med i de herverkene og volden mennesker som har kommet for og få beskyttelse i Norge. Og de er hjertelig velkommen. -og det er da min fatteevne ikke greier og følge helt med. Og jeg lar meg provosere av det jeg ser.
Og jeg er helt enig med deg at drap er det værste vi mennesker kan gjøre mot hverandre. Derfor syntes jeg denne konflikten spesielt er vanskelig. Jeg ønsker og forsvare Israel, men ikke de handlinger som nå blir begått. Like så lite som de handlingene Hamas utfører. Så dette er bare trist og leit. Føler vel en stor grad av maktesløshet over alt sammen.
Tore

Anonym sa...

Til den anonyme som ønsker å kaste ut Israels ambassade. Du skriver også som følger: "Hamas har ikke drept sivile jøder med sine angrep, de rettet mot millitante styrker, mens Israel har drept over 600 og tusener skadet SIVILE."

Ta en titt på den videoen jeg linker til.

Anonym sa...

Lars skrev

"Det må komme et folkekrav om at disse "nordmennene" med arabisk bakgrunn som står bak volden i Oslo fengsles, dømmes og sendes hjem. Vi trenger ikke slike elementer i Norge. Vil de sloss, la dem sloss mot hverandre på Gazastripa. Det er de gode til."

Er ikke dette noe hansen bør ta avstand fra også? Det minner jo om retorikken ført av naziztene, men da retta mot jødene, at de skal sendes vekk for det er dem til gode. At du lar en slik komentar stå sier noe om dine holdninger til mennesker med arabisk bakgrunn. hvordan kan du kjempe mot jødehat (noe jeg selv tar sterkt avstand fra) ved å hate en gruppe mennesker selv? Jeg spør deg deg som ansvarlig for bloggen som lar dette stå, men også selvfølgelig han som skrev det.